çiğdem khaleesi çıkana ka bu testi yapar bence
çiğdem khaleesi çıkana ka bu testi yapar bence
yaklaşık 130 kiloymuş@destere topaç gibi bir delikanlı mı diyorsun yani?
Oha benim 2.5 katım falanmış Kendisinin niye aramızdan uzun süreli ayrıldığını anlamış oldum an itibariyle Köyde ona katır niyetine tarla sürdürüyorlardıryaklaşık 130 kiloymuş
iyi tarafından bak destere topacı o ka olayın ortasında ölmeden devam edebiliyor demektir
bana da daha aşğısı yakışmazdı şimdi @mrt-06 ile @Çiğdem- düşünsün çılgın ateşle yakıcam onları @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @yatutarsa
https://onedio.com/haber/senin-zihnin-hangi-game-of-thrones-karakteri-gibi-calisiyor-780757
Ekli dosyayı görüntüle 56641
ayy sana erkek çıksa şaşırrıdım zaten sultanları kendine idol gören birine kadın karakter çıkar @xemrexxx bir erkek tuttuğunu gördüm oda korişti sayılmaz sanırım
Ama hepsi de güzel akılli ve entrigan tipler ayrica senin sevdiklerin de kadinliğa daha yakin çikiyor geneldeayy sana erkek çıksa şaşırrıdım zaten sultanları kendine idol gören birine kadın karakter çıkar @xemrexxx bir erkek tuttuğunu gördüm oda korişti sayılmaz sanırım
@mrt-06 @cookies @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60
Hhaha yabancılarda öyle malesefAma hepsi de güzel akılli ve entrigan tipler ayrica senin sevdiklerin de kadinliğa daha yakin çikiyor genelde
Yerlilerde is bulamazlar diye açiklamiyor benceHhaha yabancılarda öyle malesef
bana da daha aşğısı yakışmazdı şimdi @mrt-06 ile @Çiğdem- düşünsün çılgın ateşle yakıcam onları @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @yatutarsa
https://onedio.com/haber/senin-zihnin-hangi-game-of-thrones-karakteri-gibi-calisiyor-780757
Ekli dosyayı görüntüle 56642
Jon Snow çıktı Ne kadar da ben
Hhaha yabancılarda öyle malesef
Oha benim 2.5 katım falanmış Kendisinin niye aramızdan uzun süreli ayrıldığını anlamış oldum an itibariyle Köyde ona katır niyetine tarla sürdürüyorlardır
hazor çiğdemi bulmuşken dizinin kadınlarını paylaşıp çatlatalım hogathayı @destere özellikle margery e fokuslanmıştı en son @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash
AAA yok öyle ilk çıkan sayılır sarı çiyansın sen @xemrexxxDüşene yardım eder misin sorusuna cevabı değiştirdim ve daha asil oldum. Süperim.
@Harunnn60 @Çiğdem- @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 56650
AAA yok öyle ilk çıkan sayılır sarı çiyansın sen @xemrexxx
Beni bu seks dizisine etiketleme.bana da daha aşğısı yakışmazdı şimdi @mrt-06 ile @Çiğdem- düşünsün çılgın ateşle yakıcam onları @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @yatutarsa
Ya bu ben olmalıydımDüşene yardım eder misin sorusuna cevabı değiştirdim ve daha asil oldum. Süperim.
@Harunnn60 @Çiğdem- @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 56650
ilk noktaya kadar söylenenler doğru gibiHmm abiniz şekil @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE- @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 56652
Ya bu ben olmalıydım
Ne demek istiyorsun çikoilk noktaya kadar söylenenler doğru gibi
Hhah ben demiyorum ayoll o demişNe demek istiyorsun çiko
Doğru gibi demişsinHhah ben demiyorum ayoll o demiş