Taş gibi kadınlar var videodaNeye çatlamalıyız anlamadım Boş bi video![]()
Taş gibi kadınlar var videodaNeye çatlamalıyız anlamadım Boş bi video![]()
Aaa şu şey dizisini paylaşıp durma ayoll
Hhaha Aaa biz edebimizle takılıyorduk ayoll sen kıskançlığına iftira atıyordunSen @destere ile uygunsuz sahneler çekerken iyiydi dimi![]()
sus kız en son destere hamile kalmıştı babası sen miydin @serhatt mıydı belli değil çok fingirdekti destereHhaha Aaa biz edebimizle takılıyorduk ayoll sen kıskançlığına iftira atıyordun![]()
![]()
![]()
Hhahaha @serhatt a şey demişti hogathamdan başkasını gözüm görmez demişti senle @Harunnn60 a da gagalar tosbağalar yüzünden çiğdemle baş başa kalamıyorum demişti sizden dert yanıyordu ve gidiş o gidişsus kız en son destere hamile kalmıştı babası sen miydin @serhatt mıydı belli değil çok fingirdekti destere![]()
Öyle bişey demedi uydurmaHhahaha @serhatt a şey demişti hogathamdan başkasını gözüm görmez demişti senle @Harunnn60 a da gagalar tosbağalar yüzünden çiğdemle baş başa kalamıyorum demişti sizden dert yanıyordu ve gidiş o gidiş![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash
Aaa dedi ayoll sen hatta hemen havaya girme dedin ama 40 yılın başı itiraf ediyor bırak gireyim demiştimÖyle bişey demedi uydurma![]()
HatırlamıyorumAaa dedi ayoll sen hatta hemen havaya girme dedin ama 40 yılın başı itiraf ediyor bırak gireyim demiştim![]()
![]()
![]()