Taş gibi kadınlar var videodaNeye çatlamalıyız anlamadım Boş bi video
Taş gibi kadınlar var videodaNeye çatlamalıyız anlamadım Boş bi video
Aaa şu şey dizisini paylaşıp durma ayoll
Hhaha Aaa biz edebimizle takılıyorduk ayoll sen kıskançlığına iftira atıyordunSen @destere ile uygunsuz sahneler çekerken iyiydi dimi
sus kız en son destere hamile kalmıştı babası sen miydin @serhatt mıydı belli değil çok fingirdekti destereHhaha Aaa biz edebimizle takılıyorduk ayoll sen kıskançlığına iftira atıyordun
Hhahaha @serhatt a şey demişti hogathamdan başkasını gözüm görmez demişti senle @Harunnn60 a da gagalar tosbağalar yüzünden çiğdemle baş başa kalamıyorum demişti sizden dert yanıyordu ve gidiş o gidiş @mrt-06 @Forumdashsus kız en son destere hamile kalmıştı babası sen miydin @serhatt mıydı belli değil çok fingirdekti destere
Öyle bişey demedi uydurmaHhahaha @serhatt a şey demişti hogathamdan başkasını gözüm görmez demişti senle @Harunnn60 a da gagalar tosbağalar yüzünden çiğdemle baş başa kalamıyorum demişti sizden dert yanıyordu ve gidiş o gidiş @mrt-06 @Forumdash
Aaa dedi ayoll sen hatta hemen havaya girme dedin ama 40 yılın başı itiraf ediyor bırak gireyim demiştimÖyle bişey demedi uydurma
HatırlamıyorumAaa dedi ayoll sen hatta hemen havaya girme dedin ama 40 yılın başı itiraf ediyor bırak gireyim demiştim