Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

Bölüm numarasını unutmuşsun @sokak sanati hangi bölümü yorumladığın anlaşılmıyor.

Bölüm numarasını unutmuşsun @sokak sanati hangi bölümü yorumladığın anlaşılmıyor.

5x6

İyi bir bölümdü.

Jamie'nin kızıda güzelmiş be
Kızı kurtaramadı kendi de yakalandı ama bi şekilde kurtulurlar yine

Tyrion reyizde yakalandı cüce muhabbeti güldürdü
Bu arada Tyrion reyizi yakalayan Oz'dan Adebisiydi

Arya'nın olayı belli oldu, ölülerin yüzlerini kendileri takıyor işte

En sonu kötü bitti ya
9/10

5x6 yı izledim
sansa sonunda bakirelikten vazgeçti ama bir khaleesi gibi olmadı tabi

cersei fena oyunlar oynuyor tyrellara karşı yeni bir savaş çıkartacak gibi margery de loras da mapusta artık.baelishin yalanına inandı mı acep cersei

tyrion bir türklü khaleesiye ulaşamadı
jorahla birlikte şimdi de köle tüccarlarına yakalandılar arrtık dövüş çukurunda buluşurlar

aryanın olayı çok saçma bir hal aldı

mycella da güzewlmiş
dorne dan çıkabilecekler mi bakalım jamie ile

5s6B

İnanılmaz bir bölümdü. Her karesi guzeldi. Muhteşemdi.

Sansa ve Margary'nin durumları çok üzdü. Ramsey'İ sevmiştim Tyeon'à yaptıkları için ama o bela Sansa'ya vurunca hiç iyi olmadı. Kızà artık acıyın yaa.

Arya'nin sahneler hoştu. Git gide derinlesiyor olayı. Nasıl anlık güz değiştiriyor o kaldı tek. Bu arada en sonda başka biri olmaya hazırsın dedi. Kime dönecek acaba.

Cercie'ye git gide tav olmaya başladım. Lady babaanne bile sustu kaldı. Tommen'da zaten mala bağladı. Tamam anne sözü dinlenirde sen kralsin beyinsiz. Karın giderken öyle bakılmaZ. 😡

Jemie ve yaverı heyecanlı sahneler yaşattı. Kızı kurtaramadilar ama kızlarla iyi savaştilar.
Yenilecekler gibiydi zaten iyiki yakalandılar.
Ama o Obyrn'in eşi nasıl geldiğini anladı orası değişik oldu.

Bizim Adibisi geldi. Cüce yine kurtuldu.şu khalesi ile buluşturun artık.

Bhalies fena kuruyor oyunu. Herkes ile iyi geçiniyor ve Cercie gibi bi odunu iyi kullanıyor. Sansa ile mutlu olacaklar galiba.

Bölüm şahaneydi. 9.6/10

5x6
Güzel bölümdü.
Remzi'ye bak hele adeta bir Khal Drogo
Sansa garibim ilk geceden çok kötü bir başlangıç yaptı. Daha çekeceği var bu psikopattan. Theon en son çok garip baktı bir an Remzi'ye saldıracak sandım ama yemedi.

Jamie'nin kız ne güzelmiş öyle
Biraz daha geç kalsalardı Martell'lerin oğlan işi ilerletecekti

Ah Tyrion ah ne olurdu bekleseydin arabanın içinde. Bir çıktın başın dertten kurtulmuyor, Jorah bir yandan köle tacirleri bir yandan.

Arya hiç kimse olmayacak ama başka biri olacak, ilginç.

Loras'a sakal yakışmış
Cümle alemin bildiği olayı niye inkar ettiyse

Cersei vs Olenna iyiydi.
9/10

Sansaaaaaa ve Reéeeeeeek [emoji26] [emoji26] [emoji26] Çok kötü sahnede bitti ya

Tyrion 'un s***k muhabetti neydi öyle yaa[emoji23] [emoji23]

Arya süper değildi bu bölüm, ama hikayesi süperdi[emoji16] Ölenlerin yuzlerini mi alabiliyorlarmış[emoji44]

Obrey'nin kızlarının mqceralarını çabuk mu harcadılar ne?

Cercei ne biçim kaynanasın kızzzzzz! Bizim yerli dizilerdeki kaynana melek kalır senin yanında [emoji23] [emoji23] [emoji23]

8/10

5x6

Güzel bölümdü her zamanki gibi.

Sansa Stark'ı Bolton sosyopatına yar eden dünya yansın. Sansa hayatı boyunca istediği gibi mutlu ve güzel bir evlilik yaşayamayacak sanırım. Bu arada Sansa'nın Myranda'ya verdiği karşılık çok iyiydi.

Bölüm itibariyle nefretlik adam ünvanında Ramsey Bolton kendini Joffrey ile eşitledi. Artık ölse bile benim içim rahat etmez, ölüsünü köpeklere versinler, her şeyden pişmanlık duyacağı bir işkenceye maruz kalması lazım anca öyle izleyenlerin vicdanına su serper.

Theon, Ramsey'e birşeyler yapacak gibi duruyor ama hadi bakalım. Gelecek bölümlerde göreceğiz.

Jamie'nin kızı gerçekten güzeldi, anasına çekmiş.

Şımarık geline oh olsun. Cersei senden korkulur.
9/10

5x5

Sezon geneline göre ortalama bir bölümdü ama sanki bu sezon diğer sezonlarda göre daha değişik, format yavaş yavaş değişiyor. Yine eskisi gibi sürükleyici ama daha kısa geliyor. Bölümler dolu dolu değil.

Koskoca bölümde birkaç karakteri görebildik.

Stannis aynı Don Corleone karizmasında. Tip olarak Bruce Wills, karakter olarak Vito Corleone. Adamın gözüktüğü sahneler ayrı keyifli oluyor. Ama karısını hiç sevmiyorum hatta dizide en sevmediğim karakterler listesinde direkt birinci sıradan girer.

Jorrah ın çektiği çile ne bitmezmiş be. Tüm suçlu sarışın kezban. Eğer Jorrah diziden ayrılırsa Danny e olan nefretim daha da büyüyecek!

Sansa nın da yaşadığı hayat hayat değil. Tek çare Stannis gibi gözüküyor. Keşke Jon Snow da katılsaydı Kışkalesini almaya.

7.8/10

5x6

Güzel bölümdü gerçekten.

Bölümün sonu baya farklı geldi. Sansa'ya üzüldüm.

Arya'lı sahneler güzeldi yine. Dizinin bu sezonki gizem kısmını o hallediyor.

Tyrion ve Jorah'ın başı beladan kurtulmuyor. Adebisi'yi Adebisi'den farklı bir karakterde görmek de ilginç.

Puanım: 9/10

5x6

Bölüm çok beğenilmiş forumda ama bence dizinin ortalamasının altında bir bölümdü. Sonlara doğru çok iyiydi ama ilk kısımlar çok durağandı. Yine de sonuç olarak geçen haftaya göre iyi tabii.

Arya'nın kısımları çok sıkıcı maalesef. Dağ, bayır dolaşsınlar yine tıkıldılar o kaleye benim hiç ilgimi çekmiyor. Bir de bu bölüm 10-15 dakika oraya ayırdılar uyuyacaktım orada.

Adebisi'yi görmek ilginçti. Tyrion yine adamlığını gösterip kendisiyle birlikte Jorah'ı da kurtardı.

Sansa'ya çok üzüldüm ya ne çekti kız.
Ramsey tam bir Joffrey'sin, tez zamanda ölümünü görürüz inşallah.

Baelish (ismini doğru yazmışımdır inşallah serçeparmak) yine derin planlar içerisinde.

Margaery'ye yapılanlara da üzüldüm. Cersei'yi nasıl seviyor çoğunluk anlamıyorum. Gelmiş geçmiş en sinir bozucu karakterlerden.

8+ /10