Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

@xemrexxx bence 10.sezonu geçmez gibi, tam 100.bölümde final olabilir. Arada sinema filmleri de olur büyük ihtimal

@yatutarsa öyle tek bir kutucuk altında yazınca telefonun ramı kasıyor, şuan bile zor yazıyorum %90 ram kullanılması nedir. Bir de tek tek Spoiler yazınca daha okunaklı oluyor kuşkusuz. :D

@xemrexxx bence 10.sezonu geçmez gibi, tam 100.bölümde final olabilir. Arada sinema filmleri de olur büyük ihtimal

@yatutarsa öyle tek bir kutucuk altında yazınca telefonun ramı kasıyor, şuan bile zor yazıyorum %90 ram kullanılması nedir. Bir de tek tek Spoiler yazınca daha okunaklı oluyor kuşkusuz. :D
bu arada imdb de
catelyn stark 5x10 un kadrosunda gözüküyordu sonra kaldırıldı artık hata mı yoksa yapımcı falan mı kaldırttı bilemem
@yatutarsa

5x8

Vay vay vay işte gerçek Game of Thrones bu. Sezonun açık ara en iyi bölümüydü. Özellikle finaline şapka çıkarıyorum. :ok:

Evet arkadaşlar ben de kışın geldiğine ikna oldum. :):) Oraya sonra dönelim önce daha az ilgi çekici şeylerle başlayalım...

Arya'nın kısımları keşke bu bölüme koymasalarmış. Boş yere bölümün temposunu düşürdü ama tam puan vermemize engel mi? Tabii ki hayır.

Cersei'nin düştüğü durum muhteşem. Yeni bir gülme şekli keşfettim kendimce. Umarım kurtulamaz ve çöküşüne devam eder. :)

Sansa ve Reek'in sahneleri çok iyiydi. Kardeşlerinin ölmediğini öğrenip teselli buldu Sansa. :)

Tyrion ve Khaleesi karşılaşması geçen bölüm gerçekleşse de bu bölümde muhabbetlerine tanık olduk. Harikaydı o sahneler. İkisinin konuşmalarını sabaha kadar dinleyebilirdim. :) Gözden düşmeye başlayan Khaleesi'nin Tyrion desteğini alması mükemmel oldu. :)

Ve dönelim asıl kısma...

Öncelikle Jon Snow'un yabanilerle yaptığı konuşmalar falan da çok iyiydi. Tabii asıl olanlar olunca devede kulak kaldı. Akgezenler gerçekten çok ilgi çekiciler, çok güçlüler. Jon Snow reyis bile inanılmaz zorlandı. Hatta bir ara "acaba ölür mü" diye düşündürdüler. Kıştan bu kadar korkmakta haklılarmış. Bu akgezenlerle nasıl mücadele edebileceklerini de merak ediyorum doğrusu. Tüm Westeros bir araya gelse yine zor mücadele etmeleri. Merakla bekliyoruz sıradaki bölümleri. :)

10/10

8.bölüm

Helal olsun. Super bölüm olmuş.

Beklenen kış geldi.:Z Çok atraksiyonlu bir başlangıç yaptı Zombi bozması Akgezenler.
Snow o kocaman akgezeni öldürdü. Fenaydı o sahne.:X Snow bu sezon Baya iyi. Akgezenler daha iyi ama. İnsanlığın en büyük düşmanı geldi diziye ve büyük aksiyon olmalı. :Z
Çocuklarını kayıya bindir Akgezenler olan anneye kanım hemen kaynamıştı oysa ki. Çabuk harcadılar. :(

Arya'nin sahne bence güzeldi. Nedense bu konu baya heyecanlandırıyor. Arya olayı meraklandırıyor beni. Boşada çıkmıyor bence ama o kutsal mekandaki sarışın kız ile Yüzsüz adamın konuşması tedirgin etti beni. Kız hazır değil ama yüzsüz adam Arya'yı tehlikeye atıyor. Gibi hissettim. Umarim korkunç şeyler gelmez başına.

Cercie rezil oldu. Müsvedde kralda işe yaramıyor. :F Hem Cercie hem Margarie hapse girmemeliydi. Biri kazanmış konumda olmaliydi. Böyle çok zevksiz.

Sansa kardeşlerinin yaşadığını öğrendi. :bhr: Çok mutlu oldum. Reek sonunda ise yaradı.

Cüce ile Khaleesi'nin sahneler güzeldi. Ikisini toplasanızda yine sıkıcılıktan kurtulamiyorlar.:( Çok açıcı sahneler değildi.

9.9/10 10 veresim gelmedi.:X

5x8

Bu sezon izlediğim en iyi bölümdü film gibi yapmışlar efsane. Bizim diziler gibi 2 saat süreydi iyiydi. :)

Allah kahretmesin soluksuz izledim ölme lan diye bağıra bağıra. Elim ayağım tutuldu, izlerken halden hale girdim. İnsan insana Jon Snow öldü der mi.

Son sahneler defalarca seyredilir. Akgezenler'in sonunda ne kadar büyük bir tehlike olduğunuda görmüş olduk. Böyle giderse durduramazlar adamlar her öldürdüğünü kendi ordularına katıyorlar. :)

Birde son kısımda en çok etkileyen sahneler Akgezenler gelmeden önceki o gök gürültüsü gibi ses, kapılar kapandıktan sonraki ani sessizlik, zombilerin hücum etmesi ve ölülerin dağdan atladığı kısım. :)

White Walkers hikayesinden en az 3 şahane film çıkar. O kadar çok hikaye var ki, hangi birini yetiştirecekler merakla bekliyorum. :)
10/10

Dünkü bölümün capslarinden. :A

11059875_10155718035895360_2490684486622011047_o.jpg

Pazar gün ekrana gelen bölüm 3.4 reyting ve 7 milyon izleyiciye ulaşmış.

ShowNetTimeViewership (000s, Live+SD)Adults 18-49 rating (Live+SD)
GAME OF THRONESHBOM9:02 PM7.0093.4

Son düzenleme:
S05B08

Son dakikalar harikaydı, başlar sıkıcıydı.
Tyrion ile Ejderhaların anası birlik olup alır her yeri artık.

Jon nasıl dayak yedi ama[emoji23] Savaş sahnesi harikaydı.Ak gezenler zaten bi başkaydı.TWD'ye taş çıkarır ak gezenler[emoji106]

J.Snow'un kullandığı kılıç ejder camından yapılmış belli, artık onlarda yapar.

Sezon finali bence yavan biter[emoji19]

9/10

5x8

Son 25 dk. filan müthişti, sezonunda en iyi bölümüydü.

Herkes bütün olanları yazmış bidaha yazmama gerek yok :D

Tyrion reyiz ve Khaalesi'nin konuşmaları güzeldi :D

Jon Snow bu sezon reyiz oldu benim için ama bu bölümle efsane oldu. Savaş sahneleri filan müthişti. Ak gezenlerde bayaa karizmaydı yürüyüşleri filan :D
10/10

5x7, 5x8

Final sebebiyle izlediğim çoğu dizide verdiğim arayı Game of Thrones'ta veremedim. Bölümleri izlesem de yorumları şimdiye kaldı. :)

7. bölüm güzeldi genel olarak bazı kısımlar durgun olsa da.

8. bölüm ise harikaydı. Son 20 dakikayı nefessiz izleyenlerdenim ben de. :D

Dizinin en ilgi çekici kısımlarından birisi olan Ak Gezenler'i ilk defa bu kadar açık bir şekilde gördük. Jon Snow'un Ak Gezen'le olan dövüşü ve bölümün sonunda kralın yaptığı şov çok iyiydi. Kış geldi mi bilmem ama dizinin asıl olayının Ak Gezenler ve getirdikleri tehlikenin olduğunu net bir şekilde hatırlattı bölüm. :D

5x7: 8.5/10
5x8: 10/10

5x9
Yine harika bir bölümdü.
Öncelikle Stannis ile başlamak istiyorum. Kendisini severdim önceki yorumlarımda da kızına karşı tutumunu takdir ettiğimi belirtmiştim ama artık o benim için bir ölü. Anlıyor musun Stannis aramızdaki her şey bitti.. Nasıl bir taht hırsı var bu adamda. İnsan kendi kızını yakar mı be :(
Meereen'e gidelim :D Ahahah kolay mı be Mother of Dragons'a saldırmak :D Jorah'ın mızrağı fırlattığı sahnede ilk kime fırlattığını anlamamıştım tabii sonra bir baktık etraf karışıyor :S Ejderhaların gelmesi Dany'yi kurtaracak tek çözümdü ve tabii ki geldi. Süper sahneydi özellikle ejderhaya bindiği sahne. İşte sahalarda görmek istediğimiz Daenerys :bhr:
Jorah'ı hala sevmiyorum. Dany'nin evleneceği adam da iyiydi ölmeseydi keşke.
9.5/10