Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tyrion reyizi herkesin satmasinin ardindan tahmin etmistim Prens Obreynin gelip onu kurtaracagini tahminim dogru cikti
Tyrion kurtulabilecek mi bilmiyorum her ikisininde ölme ihtimali var.

Arya sahneleri cok uzun sürdü ve cok bostu her bölüm Tazi ile geziyorlar farkli farkli insanlar görüp ufak capli ama heyecansiz macera yasiyorlar. Artik bu hikayeninde hizlanmasi lazim.

Khaleesi niyeti bozdu sonunda hic beklemezdim onun gibi iffetli namuslu bir kizdan

Ve bölümün en heyecanli sahneleri Lord Baelish sonunda Sansaya karsi niyetini belli etti ve antipatik kafasi kirik Teyzeyi hakettigi yere gönderdi

Oldukca yavas gecen heyecani olmayan sikici bir bölümdü bölümün sonu azda olsa bunu dengelesede puanim 7/10

[HASHTAG]#GameofThrones[/HASHTAG] S04 B07

@OzaN @destere sizi spoi içinde etiketledim burda uyarımı çakayım
İzlemediyseniz okumayın

Bölüm sessiz sakindi son sahne de dahil;
Sansa'nin teyzesinin Sansa'yı ordan aşaği atmaya çalişması, Petyr'ın gelip teyzeyi aşaği atması anlık tahminler olarak beni şaşirtmadı. O yuzden biraz keyifsizim

Arya'nin sahneleri bu bölüm çoktu ve sessiz sakin olsa bile izlettiriyorlar
Bu arada Brienne Arya'yı bulur 2 kız kardeşide sağlam bi yere (Petyr'a) teslim eder.

Khaalesi ise soyunmuyacam diye demeç verirken milleti soyucam diyede bi çıtlatsaydı yaa
Bu arada "o" adam Orphan Black'teki Kira'nın babası mı?? @OzaN @destere

Dağ adamın devliği beni şaşirttiği için, acaba çekim hilesi mi yapıyorlar diye araştirdim o adam gerçek olmasına rağmen değişen bir oyuncuymuş
Dağ adamını önceden brisi oynamiş, şimdi başkası oynamiş. O eski dağ adamını hatırlayamadim ben ama videosunu izleyince hatırladım

Yeni dağ;(Cersei adamın dibinden ayrılmıyor
Habire selfi modunda
)

Bu da eski "Dağ"ın videosu.

Son düzenleme:
daha bölümü izlemediğim için yorumumu sonra yaparım artık
alıntı bile yapamıyoruz spoi otomatikman açılıyor

@Çiğdem- dağ tam senlikmiş

BU arada forumda şoparı o sahnede arya değil lysa atıldı ilk cümleyi düzelt

4x7 de işlem tamamdır
ben dizinin her bölümünün 9 dan yüksek puan hakettiğine inanıyorum , her hafta olduğu gibi bu haftada güzel bir bölümdü ..

geçen hafta izleyemediğimiz arya ya bu hafta kavuştuk arkadaşların boş sahne dediği yerler benim için hiçte boş değildi tazı ile sohbetleri keyif veriyor
bu arada kalp nerdeymiş oraya nasıl kılıç sokulur arya tazıyı takip ederek öğrenmiş oldu hem sohbet ediyorlar hemde eğitim alıyor kız

yarmagül brien ve yardımcısının da ağır aksak ilerleyen yol macerasının sonunda heyecanlı bir sahne bizi bekliyor
khaleesi ye yakıştıramadık, biz naharisin totoyu merak etmemiştik khaleesi ye bakacaktık ama olmadı hayal kırıklığı

tyrion zor durumda bronn a güveniyordu ama bronn un gregor clagene e karşı gelecek cesaretinin olmadığını gördük , umudunu yitirmişken imdadına dorne prensi yetişti, bakalım o dövüşün sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz ,
sansa ile lord baelish in bulunduğu sahneler çok iyiydi tam sansa gidici diyordum ay kapısından fırlayan lysa teyze oldu kadın zaten balataları sıyırmıştı güzel bir uçuş yaptı arkasındanda o topkek oğlancığı atsalardı rahat ederlerdi

margaery i göremedik 🙁

lord baelish i gördünmü moruk anneni seviyodum ayaklarıyla kızı götürecekti nerdeyse

khaleesinin karşısında donsuz duran vatandaş orphandaki cal a benziyorda değil ben öyle düşünüyorum tam benzetemedim

dağ konusunda şunu söyliyim eski dağ rolündeki vatandaş daha bir yakışmıştı bu hem daha genç duruyor hemde sumo güreşçilerini andırıyor fazla parlak, oysa eski dağ rolündeki vatandaş tip olarak savaşlardan yara izleriyle çıkmış birine benziyordu

birde bu dağ tazının abisi değilmi peki nasıl oluyorda tazıdan daha genç duruyor ben ordan bişey anlamadım

Son düzenleme:
4*7

Sakin bir bölüm oldu.
Petyr beni şaşırtmadı.

Prens Oberyn bir Lannister için savaşacak dese kimse inanmazdı herhalde ama savaşacağı kişi Dağ olunca işler değişiyor.
Diyarın en iyi savaşçısı Dağ'ı da yenecektir kesinlikle. Dövüş sahnesi muhteşem olacak.

Daario ne "romantik" çıktı öyle 1 mil yüzmüş bir deste çiçek için
Emilia'nın soyunmama kararı nedeniyle normalin altında bir sahneydi.

Robin hakettiği tokadı yedi sonunda elleri dert görmesin Sansa'nın
8/10

4x7

Millet yeni bölüm fragmanını konuşmaya başlamış ben daha 7. bölümü izleyebildim. (Dün izledim aslında da akşam yoğundum yoruma fırsat bulamadım)

Genel olarak neden fazla beğenilmediğini anlamadım ama bence harika bölümdü 9 ile 10 arasında kararsız kalmışken forumda bölümün pek beğenilmediğini görmek şaşırttı.
4x2 ve 4x6'dan sonra sezonun en iyi üçüncü bölümüydü bana kalırsa.
(Unuttuğum bölüm olabilir
)

Tyrion reyisin önce abisi, sonra yaveri sonra da prens ile yaptığı diyaloglar harikaydı her zamanki gibi. Zaten Tyrion'a sadece diyalog yazsalar da yeter aksiyona çok gerek yok.
Prensten yana bir şeyler çıkmasını bekliyordum ama kendisinin savaşmasına şaşırdım, beklemiyordum o kadarını da.

Dağ evet epey korkunç ama kaybedecektir bir şekilde. Tyrion'un ölmesine ihtimal vermiyorum. Gerçi bu dizide çok kez dedik bunu ama bu sefer olmayacaktır.

Arya'nın sahneleri evet fazla durgun ama onların da diyalogları gayet keyifli.
Arya zavallı Joffrey'nin ölümüne sevinmedi bile ama listesinde olmayan adamı iyi öldürdü.

Khaleesi'nin sahneleri kötüydü bu bölüm. O soyunan adamı maalesef hiç sevmedim daha önce de dediğim gibi. Khaleesi'den soğutmasınlar bizi.

Ve gelelim bölümün en önemli sahnelerine...

Öncelikle Sansa'nın karların içinde kale yaptığı sahne harika bir görsellik sundu bizlere.
Arkasından ergen kuzeniyle yaptığı konuşmalar iyiydi ve sonu da çok güzel bir tokatla tamamlandı.

Baelish'i sevsem mi nefret mi etsem bir türlü karar veremiyorum. Sansa'yı öpmesi falan hiç hoşuma gitmedi ama sonrasında kaçık teyzeyi attığı sahne efsaneydi.
"Ben hayatımda bir kadını sevdim, ablanı..."

9.3 - 9.4 gibi yüksek bir yerlerden:

9/10

tyrion un sohbeti olsun tazı ile arya arasındaki diyaloğlar olsun muhteşem bencede, arkadaşlar aksiyon arıyor, her bölüm biri birini boğazlayacakki güzel desinler

Son düzenleme:
Bende anlamadım beğenmemelerini.Zaten 10 dakika Sansalı sahneler vardı süperdi.10 dakika Tyrion'un sahneler vardı abisiyle olan değil ama Dorne prensiyle olan sahneler ve yaveriyle olan sahneler çok güzeldi.
Geriye Arya'nın sahneler kalıyor Arya'dan sıkılan olmaz her halde.Orada adam öldürdü ki diğer öldürme olayı çok beğenilmişti yine beğenilirdi.
Khallesi ile adamın sahneside ilgi çekiciydi.
Boş sahne diyeceğimiz Jon Snow'lu sahnelerdi 6-7 dakika oda kötü değildi.
Neyini beğenmemiş bu gafiller anlamadım.

@Forumdash

bende Dağın değiştiğini anlamamıştım.Daha yeni bitirdiğim için Cercie başka birini çağırdı sandım çünkü Loris ile olan sahneyi çok iyi hatırlıyordum.
iyi oldu açıklaman.

tyrion un sohbeti olsun tazı ile arya arasındaki diyaloğlar olsun muhteşem bencede, arkladaşlar aksiyon arıyor her bölüm biri birini boğazlayacakki güzel desinler
+1
Arya görünsün yeter ya.
Ama orada bıçaklama olayıda boş değildi bence.Arya'lık sahneydi beğenilmeliydi.

Tyrion konusunda çok haklısın özellikle Yaveri ile olan sahne çok iyiydi.Dorne Prensiyle olanı zaten ağzım açık izledim.

tyrion un sadece yürüyüşü yeterli o ufak tefek haliyle paldır küldür gidişi yetiyor
) bu bölüm çok zor durumdaydı çok üzüldüm vatandaşa en büyük güvencesi bronn du o da sattı ya öyle çaresiz kaldı , o bron sonunda kazıklara gelir umarım

snow lu bölüm bile güzeldi komutanıyla ters düştükleri sahne ilerki bölümler için bir açılış sahnesiydi sonunda snow un haklı olduğu ortaya çıkacak tabi snow yerine ygrit i gösterseler daha hoş olurdu ama artık umduğumuzu değil bulduğumuzu yiyoruz yapacak bişey yok

Diğer sahnelere göre biraz daha hafifti özellikle Jemie ile Tyrian ve Jon Snow sahneleri.Güzeldi yinede tabi.

Amin.O Yaverin yaptığını umarım unutmaz Tyrion.

@yatutarsa süpermiş fragman.
Son sahne müthiş.Merakla bekliyoruz.Özellikle Dorne prensinin fragmanda ki o süper hareketleri dahada heyecanlandırdı.

@Forumdash Pazartesi ilk Da Vinci'nin Sezon Finali ni mi izlsek Got'u mu.