ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müzikal sevilmez mi ya?

Tamamı müzikal değil eğer korkun o ise. Hatta bence müzikal olan yerler azdı bile ikinci bölümde.
Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım.
Pek sarmıyor beni komedi.

ismi bir tuhaf geldi o yüzden sordum
krallığı tanıtıyorsa güzeldir

Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım.
Pek sarmıyor beni komedi.
Bildiğin komedilere benzemez tuhaf bir dizi. Belki de hiç sevmezsin ki bana öyle olacak gibi geliyor ama dene bence en azından.

Bildiğin komedilere benzemez tuhaf bir dizi. Belki de hiç sevmezsin ki bana öyle olacak gibi geliyor ama dene bence en azından.

Sen ısrar ettikçe pişmanlık falan oluyor evet diyesim geliyor ama bakmaya çalışırım diyeyim.

İndirmeden bakıyorum belki severim. Afiş kötü oradan -1 zaten @destere 'nin yaptığı reklamlarda eklenince -2 baya eksiyle başlıyor.
başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsın

biz bu diziye @sürgünüm ü etiketlemişmiydik uzun zaman oldu sürgünüm e dizi tavsiye etmedim bunu önereyim belki bu sefer tuttururuz

Yoo beğenmedim şuan.
Yani jenerik gibi olan şey çok saçmaydı. 2.si çok absürt duruyor hiç gerçekçilik yok.

Dün gece kulağını iyi çınlattım.

Bu dizide fos çıkmaz umarım. Resurrection'un yeni bölümü çıkmış hatırlatayım.

@sürgünüm zaten izleyecekmiş etiketleyip aklını çelme bence.

Pek benlik durmuyor ama bakabilirim belki ilk bölümüne.

destere sen nerden izliyorsun diziyi
dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır

Dün gece kulağını iyi çınlattım.

Bu dizide fos çıkmaz umarım. Resurrection'un yeni bölümü çıkmış hatırlatayım.
gördüm onu birazdan başlarım
bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam