Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

18/19 sezonundaki malum maçta böyle bir twit atmıştı GS ona gönderme yapmışlar.

------

Hakemin hatası, VAR'a bırakmadan atmalıydı.

18/19 sezonundaki malum maçta böyle bir twit atmıştı GS ona gönderme yapmışlar.

------

Hakemin hatası, VAR'a bırakmadan atmalıydı.
Olsun, yine de sosyal medya hesabının başındaki çocuğu alıp evinin en yakınındaki bir ortaokula kayıt ettiririm. Hatta GS'nin sm hesabının başındaki çocuğu da aynı okula kayıt ettiririm. İyi anlaşırlar.

Sosyal medyası iyi olan bir takım yok maalesef Türkiye'de. Beşiktaş'ın Come to Beşiktaş dönemi iyiydi ama o ekiple de yollar ayrılalı bayağı oldu herhalde.

Reactions: DarkLegenD
Her zaman tam tersi olacak diye bir şey yok
Artık böyle olsun bakalım

------

Yalnız içime doğmuş resmen şu fotoyu atmışım
Yalnız biz GS yenildi diye çoşmadık, zaten uzatmalarda maç sonuçlandı. Maç zamanı çoşmuştuk sonunu bilmeden

Reactions: xdragxx
Reactions: Dosi
Reactions: Tolstoyevski
He he nedemezsin. Cevabım burada
SS'de asıl cevap var, diğer FB konularına da göz atabiliriz asla bu kadar GS'lilerden çok FB'li olayı olmuyor tam tersi yani.
GS en ölü haliyle bile en çekinilen ve söz konusu edilen takım haliyle...

Reactions: Dosi and HeisenBerg
SS'de asıl cevap var, diğer FB konularına da göz atabiliriz asla bu kadar GS'lilerden çok FB'li olayı olmuyor tam tersi yani.
GS en ölü haliyle bile en çekinilen ve söz konusu edilen takım haliyle...
Çünkü GS'liler profilde, FB konusunda, FB ile alakalı sözlük konularında laf atmakla meşgüller. Siz abartıp bir çok yere dağılıyorsunuz 😉
------

Hakem tarafından komedi bir maç yönetilince insan ister istemez coşuyor

------

Serdar'ı nasıl kitledik ama Fener'e işte imparator farkı beee.
Ben bile olaya dahil oldum düşün

Çünkü GS'liler profilde, FB konusunda, FB ile alakalı sözlük konularında laf atmakla meşgüller. Siz abartıp bir çok yere dağılıyorsunuz 😉
------

Ve merak edilmesin, tüm o söz konusu şeyler de bugünlerin bir karşılığı olarak söz konusu oluyor ve olmaya da devam edecek, yapacak hiçbir şey yok bugün bize yarın komşuya bu devran böyle devam eder umarım FB hafta sonu kazanır da daha sonraki hafta olmayacak bir puan kaybeder asıl o zaman görün şenliği bugünün kısası olarak.

O da kötü ya.
Aynen FB çok kötü stoperler buluyor. GS'nin bizden farkı yok.
Bunlardan iyi yine bakma

------

------

Bu zamana kadar dahil olmamak hataydı. Ben de hiç umursamadım ama karşı taraf konularımızdan çıkmıyor artık biz de böyle yapacağız demek ki

Reactions: Dosi and HeisenBerg
Ben bugün bir şenlik görmedim?
'ha ha ha' gibi mesajlar, yad profilde şarkı paylaşmalar vs vs görmedim ama şimdi şu var, BJK - FB kapışsın rahatız gibi kafadaydınız ama bugün düştüğünüz durum komik oldu

Bunlardan iyi yine bakma

------

Bu zamana kadar dahil olmamak hataydı. Ben de hiç umursamadım ama karşı taraf konularımızdan çıkmıyor artık biz de böyle yapacağız demek ki
O değilde uyku yalan oldu, vaktimi geçtim
neyseki yarına tatil ve 7de kalkma derdim yok
Nerden baksam en az 8 saat uyurum yinede

Reactions: xdragxx