keske tam skor yazsaydin. 3 puan alirdin en azindan 4 gol yiyeceginizi bilmissin, helal olsunTotem yapıyordum her hafta GS maçlarında.. Patladık..
keske tam skor yazsaydin. 3 puan alirdin en azindan 4 gol yiyeceginizi bilmissin, helal olsunTotem yapıyordum her hafta GS maçlarında.. Patladık..
18/19 sezonundaki malum maçta böyle bir twit atmıştı GS ona gönderme yapmışlar.Bu ne lan? 13 yaşındaki çocuğa mı emanet ettiniz sosyal medya hesabınızı. Şu random saçmalığını 11 yaşındaki "zaaaa xd" tayfası kullanıyor. Alooo, kulüp yönetiyorsunuz kulüp. Kelimeler yetmiyor, cümle kuramıyorum. Nasıl bir dışkı çukuruna düştük biz ya.
Hakemin hatası, VAR'a bırakmadan atmalıydı.
Olsun, yine de sosyal medya hesabının başındaki çocuğu alıp evinin en yakınındaki bir ortaokula kayıt ettiririm. Hatta GS'nin sm hesabının başındaki çocuğu da aynı okula kayıt ettiririm. İyi anlaşırlar.18/19 sezonundaki malum maçta böyle bir twit atmıştı GS ona gönderme yapmışlar.
------
Hakemin hatası, VAR'a bırakmadan atmalıydı.
Sosyal medyası iyi olan bir takım yok maalesef Türkiye'de. Beşiktaş'ın Come to Beşiktaş dönemi iyiydi ama o ekiple de yollar ayrılalı bayağı oldu herhalde.Olsun, yine de sosyal medya hesabının başındaki çocuğu alıp evinin en yakınındaki bir ortaokula kayıt ettiririm. Hatta GS'nin sm hesabının başındaki çocuğu da aynı okula kayıt ettiririm. İyi anlaşırlar.
Yan hakem ne zaman var hakemi oldu?
Her zaman tam tersi olacak diye bir şey yok Artık böyle olsun bakalım@12.Adam biraz daha çene çalsaydın ele geçirmiş olacaktık burayı ama yinede iyi @Tolstoyevski bozmuş durumu
Yalnız içime doğmuş resmen şu fotoyu atmışım
Yalnız biz GS yenildi diye çoşmadık, zaten uzatmalarda maç sonuçlandı. Maç zamanı çoşmuştuk sonunu bilmedenHer zaman tam tersi olacak diye bir şey yok Artık böyle olsun bakalım
------
Yalnız içime doğmuş resmen şu fotoyu atmışım
@12.Adam biraz daha çene çalsaydın ele geçirmiş olacaktık burayı ama yinede iyi @Tolstoyevski bozmuş durumu
He he nedemezsin. Cevabım buradaSoran olursa FB konularından GS'lilerden geçilmiyordur ama yok tabi ki öyle bir şey bu da ispatı.
Yalnız biz GS yenildi diye çoşmadık, zaten uzatmalarda maç sonuçlandı. Maç zamanı çoşmuştuk sonunu bilmeden
SS'de asıl cevap var, diğer FB konularına da göz atabiliriz asla bu kadar GS'lilerden çok FB'li olayı olmuyor tam tersi yani. GS en ölü haliyle bile en çekinilen ve söz konusu edilen takım haliyle...He he nedemezsin. Cevabım burada
Duvar...Yalnız içime doğmuş resmen şu fotoyu atmışım
Hakem tarafından komedi bir maç yönetilince insan ister istemez coşuyorYalnız biz GS yenildi diye çoşmadık, zaten uzatmalarda maç sonuçlandı. Maç zamanı çoşmuştuk sonunu bilmeden
Serdar'ı nasıl kitledik ama Fener'e işte imparator farkı beee.Duvar...
O da kötü ya. Aynen FB çok kötü stoperler buluyor. GS'nin bizden farkı yok.Serdar'ı nasıl kitledik ama Fener'e işte imparator farkı beee.
Çünkü GS'liler profilde, FB konusunda, FB ile alakalı sözlük konularında laf atmakla meşgüller. Siz abartıp bir çok yere dağılıyorsunuz 😉SS'de asıl cevap var, diğer FB konularına da göz atabiliriz asla bu kadar GS'lilerden çok FB'li olayı olmuyor tam tersi yani. GS en ölü haliyle bile en çekinilen ve söz konusu edilen takım haliyle...
Ben bile olaya dahil oldum düşünHakem tarafından komedi bir maç yönetilince insan ister istemez coşuyor
------
Serdar'ı nasıl kitledik ama Fener'e işte imparator farkı beee.
Ve merak edilmesin, tüm o söz konusu şeyler de bugünlerin bir karşılığı olarak söz konusu oluyor ve olmaya da devam edecek, yapacak hiçbir şey yok bugün bize yarın komşuya bu devran böyle devam eder umarım FB hafta sonu kazanır da daha sonraki hafta olmayacak bir puan kaybeder asıl o zaman görün şenliği bugünün kısası olarak.Çünkü GS'liler profilde, FB konusunda, FB ile alakalı sözlük konularında laf atmakla meşgüller. Siz abartıp bir çok yere dağılıyorsunuz 😉
------
Ben bile olaya dahil oldum düşün
Bunlardan iyi yine bakmaO da kötü ya. Aynen FB çok kötü stoperler buluyor. GS'nin bizden farkı yok.
Bu zamana kadar dahil olmamak hataydı. Ben de hiç umursamadım ama karşı taraf konularımızdan çıkmıyor artık biz de böyle yapacağız demek kiÇünkü GS'liler profilde, FB konusunda, FB ile alakalı sözlük konularında laf atmakla meşgüller. Siz abartıp bir çok yere dağılıyorsunuz 😉
------
Ben bile olaya dahil oldum düşün
Ben bugün bir şenlik görmedim?Ve merak edilmesin, tüm o söz konusu şeyler de bugünlerin bir karşılığı olarak söz konusu oluyor ve olmaya da devam edecek, yapacak hiçbir şey yok bugün bize yarın komşuya bu devran böyle devam eder umarım FB hafta sonu kazanır da daha sonraki hafta olmayacak bir puan kaybeder asıl o zaman görün şenliği bugünün kısası olarak.
Onu Maldivler'e postalayıp baba stoper alacağız.Bunlardan iyi yine bakma
O değilde uyku yalan oldu, vaktimi geçtim neyseki yarına tatil ve 7de kalkma derdim yok Nerden baksam en az 8 saat uyurum yinedeBunlardan iyi yine bakma
------
Bu zamana kadar dahil olmamak hataydı. Ben de hiç umursamadım ama karşı taraf konularımızdan çıkmıyor artık biz de böyle yapacağız demek ki