Show Güzel Günler - Dizi Yorumları

Dosi

Süper Mod.
Reaksiyon puanı
101,532
Puanı
1,060
Füsun yine harika bir şarkı ile bizi mest etti. Bölümden keyif alamadım ama bu şarkıyı canlı saatinde dinlemek bana yetti.

Bölüm genel anlamda sıkıcı geldi. Belki konsantre olarak izlemediğim için öyle geldi. İlk bölümlerde dramın azalması ve eğlenceli sahnelerin fazlalaşması gerektiğini yazmıştım. Yine aynı fikirdeyim. Selma ve Mihran’ın geçmişteki sahnelerini hep sıkıcı bulmuşumdur. Diğer gün izlemeye devam edeyim, ozamanlar en azından atlıyorum o tarz sahneleri.

• Okudum
Reactions: Mehmet Can

mesmeso

Moderatör
Reaksiyon puanı
8,651
Puanı
860
İzlediğiniz kadarıyla genel olarak fikirlerinizi okumak isteriz müsait bir zamanda.
Yaaani diyebileceğim bir şekilde gidiyor. Mihran, Selma ve Alya sahneleri ilgimi kaybettiği için üçlünün olduğu sahneleri atlıyorum. Geçmiş sahneleri gelince bir bilgi verecek mi diye bakıyorum ama aşk olunca geçiyorum. Mihran ve annesinin sahnelerini de bilgi almak için bakıyorum sonra geçiyorum.

Atakan ve Altan'ın da hikayesi sıktığı için onları da geçiyorum. Füsun'un olduğu her sahneyi izliyorum. Feyyaz ile olan hikayesi uzadı bence. Artık adım atmaları gerek. Kıymet ve Hakim'de tatlı bir çift. Ailenin masa sahnelerine bayılıyorum. Komedi yönünden çok doyurucu oluyor.

Hikaye biraz fazla uzadı bence. Artık o kolye bir yerden çıkıp hikayenin yeni boyuta gitmesi lazım. Yangının neden çıktığını da bize yavaştan açıklamaları gerekir. Geçmişte aşk sahnelerini gösterirken onu da bir yerden başlatsınlar yoksa benim ilgim kayboluyor.

• Beğendim

Mehmet Can

Favori Üye
Reaksiyon puanı
212
Puanı
45
Yaaani diyebileceğim bir şekilde gidiyor. Mihran, Selma ve Alya sahneleri ilgimi kaybettiği için üçlünün olduğu sahneleri atlıyorum. Geçmiş sahneleri gelince bir bilgi verecek mi diye bakıyorum ama aşk olunca geçiyorum. Mihran ve annesinin sahnelerini de bilgi almak için bakıyorum sonra geçiyorum.

Atakan ve Altan'ın da hikayesi sıktığı için onları da geçiyorum. Füsun'un olduğu her sahneyi izliyorum. Feyyaz ile olan hikayesi uzadı bence. Artık adım atmaları gerek. Kıymet ve Hakim'de tatlı bir çift. Ailenin masa sahnelerine bayılıyorum. Komedi yönünden çok doyurucu oluyor.

Hikaye biraz fazla uzadı bence. Artık o kolye bir yerden çıkıp hikayenin yeni boyuta gitmesi lazım. Yangının neden çıktığını da bize yavaştan açıklamaları gerekir. Geçmişte aşk sahnelerini gösterirken onu da bir yerden başlatsınlar yoksa benim ilgim kayboluyor.
Dizi bu haliylle size pek hitap etmemiş gibi görünüyor. Başroller başta olmak üzere çiftlerin sahnelerini atlayınca dizinin dörtte üçü gitmiş oluyor.

Başrol çift dizi çekimlerinde bir zaman sonra gerçekten de çift oluyor. Bu sahnelere de yansıyor. Son zamanlarda daha izlenebilirler.

• Beğendim
Reactions: mesmeso

mesmeso

Moderatör
Reaksiyon puanı
8,651
Puanı
860
Dizi bu haliylle size pek hitap etmemiş gibi görünüyor. Başroller başta olmak üzere çiftlerin sahnelerini atlayınca dizinin dörtte üçü gitmiş oluyor.

Başrol çift dizi çekimlerinde bir zaman sonra gerçekten de çift oluyor. Bu sahnelere de yansıyor. Son zamanlarda daha izlenebilirler.
Yangın harici hikayeleri ilgi çekmiyor. Yangın olayı aydınlanırsa ilgimi çekebilir. Benim için ana çift şu anda Feyyaz ve Füsun. :)

• Okudum

Mehmet Can

Favori Üye
Reaksiyon puanı
212
Puanı
45
Yangın harici hikayeleri ilgi çekmiyor. Yangın olayı aydınlanırsa ilgimi çekebilir. Benim için ana çift şu anda Feyyaz ve Füsun. :)
Yangın konusunu en sona saklayacaklardır.

Setrak ustanın Mihran ve Selma'ya neden konak bıraktığı da daha 2 bölüm önce belli oldu. Kolye halen kayıp.

Henüz o kısma geldiniz mi bilmiyorum ama 1- Mihran ve Alya ile ilgili durumun netleşmesi 2- Selma'nın arabada yaşamaktan kurtulması ile dizinin komedi kısmı ön plana geçiyor. Bu aşamadan itibaren 2 bölüm önce yukarıda belirttiğim durum haricinde konak, kolye, yangın vb. konuları arka plana atıyorlar.

• Beğendim
Reactions: mesmeso

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
2022 Dünya Kupası Tahmin İkincisi
Reaksiyon puanı
21,942
Puanı
1,060
Yangın konusunu en sona saklayacaklardır.

Setrak ustanın Mihran ve Selma'ya neden konak bıraktığı da daha 2 bölüm önce belli oldu. Kolye halen kayıp.

Henüz o kısma geldiniz mi bilmiyorum ama 1- Mihran ve Alya ile ilgili durumun netleşmesi 2- Selma'nın arabada yaşamaktan kurtulması ile dizinin komedi kısmı ön plana geçiyor. Bu aşamadan itibaren 2 bölüm önce yukarıda belirttiğim durum haricinde konak, kolye, yangın vb. konuları arka plana atıyorlar.
Setrak, konağı mihsele neden bırakmış?
Biz aşkımızı yaşayamadık onlar yaşasın diye mi?

• Beğendim

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
21,942
Puanı
1,060
Açık açık belirtilmiyor ama üstü kapalı şekilde o anlaşılıyor.

Mihran'ın annesi ve Setrak ustanın hikayesini izliyoruz o bölümde. Mihran'ın isminin de hikayesi bir nevi.
Selma'nin babası Taha demek ki Saliha 'ya aşıkmiş.O ihbar ettiğine göre.

• Beğendim

mesmeso

Moderatör
Reaksiyon puanı
8,651
Puanı
860
13. bölümü bitirdim. Geçmiş tahmin ettiğim gibi çıktı. Dizi ilk halinden daha iyi durumda. Feyyaz & Füsun kavuşmasını bekliyorum. Ecem Erkek güzelliği ve komikliği ile beni büyülüyor.

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
21,942
Puanı
1,060
13. bölümü bitirdim. Geçmiş tahmin ettiğim gibi çıktı. Dizi ilk halinden daha iyi durumda. Feyyaz & Füsun kavuşmasını bekliyorum. Ecem Erkek güzelliği ve komikliği ile beni büyülüyor.
Saliha'nin Selma'ya olan kini babası yüzünden değil mi?Sen neler düşünüyorsun ?

• Aynen