Selma'nin babası Taha demek ki Saliha 'ya aşıkmiş.O ihbar ettiğine göre.Açık açık belirtilmiyor ama üstü kapalı şekilde o anlaşılıyor.
Mihran'ın annesi ve Setrak ustanın hikayesini izliyoruz o bölümde. Mihran'ın isminin de hikayesi bir nevi.
Selma'nin babası Taha demek ki Saliha 'ya aşıkmiş.O ihbar ettiğine göre.Açık açık belirtilmiyor ama üstü kapalı şekilde o anlaşılıyor.
Mihran'ın annesi ve Setrak ustanın hikayesini izliyoruz o bölümde. Mihran'ın isminin de hikayesi bir nevi.
Bakalım ilerde belli olur o da.Selma'nin babası Taha demek ki Saliha 'ya aşıkmiş.O ihbar ettiğine göre.
Bağımlılık yapan ‘Çekim Hataları2’ sizlerle. 🤩#GüzelGünler yeni bölümleriyle her Pazar 20.00’de @showtv’de 💫@tmcfilm pic.twitter.com/x21AwYAZmg
— Güzel Günler (@diziguzelgunler) March 13, 2023
“Selma ben buradayım, her şeye baştan başlamaya hazırım!” 💕#GüzelGünler 16. bölüm 2. tanıtımı sizlerle. 💫
— Güzel Günler (@diziguzelgunler) March 14, 2023
Yeni bölüm her Pazar 20.00’de @showtv’de 🤩@tmcfilm pic.twitter.com/sZbP8m48Mb
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.16. BÖLÜM FRAGMANI - 2
“Selma ben buradayım, her şeye baştan başlamaya hazırım!” 💕#GüzelGünler 16. bölüm 2. tanıtımı sizlerle. 💫
— Güzel Günler (@diziguzelgunler) March 14, 2023
Yeni bölüm her Pazar 20.00’de @showtv’de 🤩@tmcfilm pic.twitter.com/sZbP8m48Mb
Saliha'nin Selma'ya olan kini babası yüzünden değil mi?Sen neler düşünüyorsun ?13. bölümü bitirdim. Geçmiş tahmin ettiğim gibi çıktı. Dizi ilk halinden daha iyi durumda. Feyyaz & Füsun kavuşmasını bekliyorum. Ecem Erkek güzelliği ve komikliği ile beni büyülüyor.
“Dostluk, vefa, sonuna kadar…”#GüzelGünler 16. bölüm ön izleme sizlerle. 💫
— Güzel Günler (@diziguzelgunler) March 16, 2023
Yeni bölüm her Pazar 20.00’de @showtv’de 🤩@tmcfilm pic.twitter.com/x75FtR0PB8
Benim de aklıma zaten o gelmişti. En azından kinin sebebini mantıklı bir zemine koymuşlar. Şimdi o yangının nedenine girmelerini bekliyorum. O konuda çok az bilgim var.Saliha'nin Selma'ya olan kini babası yüzünden değil mi?Sen neler düşünüyorsun ?
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.Bir sürpriz olmazsa sezon sonuna kadar devam edecekmiş hadi iyisiniz.![]()
3 reytingle sürpriz olur bence.Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.![]()
Geçen sezon da Aziz, Oğlum bu civarda hatta bundan daha az reytinglerle sezon sonunu görmüştü.3 reytingle sürpriz olur bence.Kaynağım sağlam.
![]()
Aziz 6-7'leri görmüştü onun hatrına devam etmiştir, Oğlum Ay Yapım el mahkum 1 alsa da devam edecekti.Geçen sezon da Aziz, Oğlum bu civarda hatta bundan daha az reytinglerle sezon sonunu görmüştü.![]()
Bu güzel detay karşısında tüylerimiz diken diken oldu. 🤩❤️#GüzelGünler @showtv @tmcfilm pic.twitter.com/AzOqKFtcnp
— Güzel Günler (@diziguzelgunler) March 19, 2023
“Gelin ve damadı dansa davet ediyoruz.” 💃🕺🏻#GüzelGünler 17. bölüm tanıtımı sizlerle. 💫
Yeni bölüm her Pazar 20.00’de @showtv’de 🤩@tmcfilm pic.twitter.com/CaouxU5epo
@mrt-06 😍kanalınla ne kadar gurur duysan az.![]()
![]()
Bu güzel detay karşısında tüylerimiz diken diken oldu. 🤩❤️#GüzelGünler @showtv @tmcfilm pic.twitter.com/AzOqKFtcnp
Her bir tarafı solcu propagandasıyla dolu.@mrt-06 😍kanalınla ne kadar gurur duysan az.
Ve biz bundan memnunuz.Her bir tarafı solcu propagandasıyla dolu.![]()