KAMERA ARKASI - 2
ozellikle atakan ve altan sahnesine koptum.
KAMERA ARKASI - 2
eklemis oldugun kesit izleyenin icini kipir kipir eden turden bence. mutluluk tablosu dizi icerisinde yaz deseler ,o tarzda bir ornek verirdim.en saf hali.![]()
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
O kesite parça eklemek isterdim, yapamadım.eklemis oldugun kesit izleyenin icini kipir kipir eden turden bence. mutluluk tablosu dizi icerisinde yaz deseler ,o tarzda bir ornek verirdim.en saf hali.
bir su guzelim naif dizi de , bir de yeni baslayan tacsiz prenses dizisinde ; pati dostlarimizin da oyuncu olarak emek vermesi harika bir guzellik.
yeni bolumu heyecanla bekliyoruz.
cok isterdim secimini dinlemeyi.O kesite parça eklemek isterdim, yapamadım.
Şu olacaktı. Sadece altyazıları okuman yeterli.cok isterdim secimini dinlemeyi.
sahsen bu tur naif, sicak ve samimi islere ''yeni turku'' / ''incesaz'' parcalarini cok yakistiriyorum.
iyi seyirler dilerim.
Bügünkü bölümüde seyrettim.Tamamını seyredemezdim saat 11 de başka programa geçmek durumunda kaldım, fakat yarın tamamını seyredeceğim.
Özellkle ilk başlarda Ecem Erkek daha güzel söylemiş diye düşünüyorum. Konuk hanımefendiyi ismen duymakla birlikte daha önce hiç dinlemedim.Kulaklarımızın pası silindi
Ecem’in sesini çok beğeniyorum. Bu şarkıyıda bence o daha güzel seslendirmiş.Özellkle ilk başlarda Ecem Erkek daha güzel söylemiş diye düşünüyorum. Konuk hanımefendiyi ismen duymakla birlikte daha önce hiç dinlemedim.
Derya ‘nın sesi kalın çıkmış.Ecem’in sesini çok beğeniyorum. Bu şarkıyıda bence o daha güzel seslendirmiş.
Derya Bedavacı forumda baya konusunu açmıştım. Şarkıları çok dinlenen yanık sesli birisi.
Bilal Sonses ile olan düeti favorim.