Show Güzel Günler - Dizi Yorumları

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
22,751
Puanı
1,060

• Harika
Reactions: Dante

Dante

Favori Üye
Reaksiyon puanı
455
Puanı
64
eklemis oldugun kesit izleyenin icini kipir kipir eden turden bence. mutluluk tablosu dizi icerisinde yaz deseler ,o tarzda bir ornek verirdim.en saf hali.

bir su guzelim naif dizi de , bir de yeni baslayan tacsiz prenses dizisinde ; pati dostlarimizin da oyuncu olarak emek vermesi harika bir guzellik.

yeni bolumu heyecanla bekliyoruz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
22,751
Puanı
1,060
eklemis oldugun kesit izleyenin icini kipir kipir eden turden bence. mutluluk tablosu dizi icerisinde yaz deseler ,o tarzda bir ornek verirdim.en saf hali.

bir su guzelim naif dizi de , bir de yeni baslayan tacsiz prenses dizisinde ; pati dostlarimizin da oyuncu olarak emek vermesi harika bir guzellik.

yeni bolumu heyecanla bekliyoruz.
O kesite parça eklemek isterdim, yapamadım.

• Beğendim
Reactions: Dante

Dante

Favori Üye
Reaksiyon puanı
455
Puanı
64
11.bolum bir kac sahne disinda muthisti... bayildim.

spoiler-----------

oncelikle yapimda emegi gecenlere basta cok sevdigim degerli senaristi selin tunc basta olmak uzere kocaman 'tesekkurler.

bu bolumde de (1.bolum haric) hala ve alya karakteri nin oldugu sahneleri malesef ileri sardim(dizideki yazilmis olan rolleri ozelinde) .

bolume gencler resmen damga vurdular. altan-atakan,, fusun-feyyaz ,,hatta liseli zarif ikili nin oldugu sahneler.

bolum de duygu gecisi dolayli altan karakteri baska bir boyuta gecti,ozellikle annesi ile parkta basbasa halleri tek kelime ile - harika - sahnelerdi. selin tunc kalemini yine dokturmus. - degerli senaristimizin diger benzer isini izleyenler hatirlar ; benzer bir sahne ''aramizda kalsin'' dizisinde de olmustu mahir ve annesi ozelinde..muthis sahnelerdi... altan ve annesi nin sahnelerinde tekrardan ayni hazzi yasadim.kendi adima hem senariste hem oyunculara tesekkur ederim.

bolumun tatli sahnelerin de ise ;
# altan ve atakan flashback sahnesi beklemedigim bir anda bu bolumde ufaktan islendi, sahne hosuma da gitti. :)

# fusun ve feyyaz'in sahilde bas basa sahnesi mu kem mel di... ayrinti baglaminda arka plan muzik tinilari olsun ~ duvar yazisi da bir o kadar naif ve yuzde cicek acan ince dusunulmus dokunuslardi. . .

# fusun'un ucmus halleri yuzde bolca gulumseme yaratti . :)

# selma ve mihran sahneleri tadinda ilerliyor ben cok begendim bu bolumdeki sahnelerini... candan arkadaslari ''altan'' icin kosusturmalari harika mesajlardi izleyenler adina~arkadas ve dostun degeri baglaminda... bolum ozelinde ustte yazdigim noktalar gibi yine iyi yazilmis sekanslardi kanimca.

cok iyi oyunculuklar izledim bu bolumde. ustte yazdigim oyuncular genelde oyunculuklarini begendigim isimler . bu bolum ise ozellikle zeynep camci, ecem erkek ,olgun toker, orkuncan izan , kralice binnur kaya- ve de konuk oyuncu olan altan'in annesi karakteri duygu bazli bolume damga vurdular benim adima.

ara parantez; bolumu izlerken, ozellikle altan'in annesi nin rolu dolayisiyla icimden -dizi de keske kalici olsa dedim,her sahnesini begendim,.fakat parktaki ve oda da kiziyla basbasa sahnesinde cok icten oynadigini hissettim yurege dokunan turden...( bi an,mahir'in annesini yeniden izliyorum sandim ).
elimde sihirli bir degnek olsa ; hala ve alya dan cok- kendisini gormeyi isterim mevcut yazildigi / yer aldigi rolu dogrultusunda . . .

neyse. unutmadan ;
bolumun son sahneleri ,ozellikle bitmeyen liste detayi kahkaha attirdi :) .

ps;

@Aserat , 1.on izleme yuzde kocaman bir tebessum yaratan turden tadimlik.
2.fragman ise -hareketli ,bol telasli, tatli atismali -leziz bir bolumun bizleri beklediginin habercisi resmen .- tskler.
bu arada, 1.onizleme muzigi o tur beklemiyordum :p fuzyon dance muzigi turune benzettim. secim guzel olmus yakismis ecem'cigime.

izleyecek olan ben dahil tum arkadaslara iyi seyirler dilerim.

sahsen yeni bolumu heyecanla bekliyor olacagim.

Billy Kane

Emekli
Reaksiyon puanı
17,832
Puanı
1,061
Ego reyting olarak parlak açılış yapmadı ama verilen arayla baya ilgi çekti 8Mn izlenme almış Güzel Günler'in olmayışı da olumlu etkiler 5 Mart'ta da yeni dizi başlıcak baya kötü oldu bizim dizi için. :(

Dosi

Süper Mod.
Reaksiyon puanı
103,144
Puanı
1,060
Özellkle ilk başlarda Ecem Erkek daha güzel söylemiş diye düşünüyorum. Konuk hanımefendiyi ismen duymakla birlikte daha önce hiç dinlemedim.
Ecem’in sesini çok beğeniyorum. Bu şarkıyıda bence o daha güzel seslendirmiş.

Derya Bedavacı forumda baya konusunu açmıştım. Şarkıları çok dinlenen yanık sesli birisi.
Bilal Sonses ile olan düeti favorim.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can

12.Adam

Favori Üye
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
22,751
Puanı
1,060
  • Aynen
Reactions: Mehmet Can