Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Böyle bir şeyi de savunamazsın ya bu tür programlarda böyle şeyler kullanılır gibi bir savunmayla geliyorsun ne diyebilirim ki? Yoksa düşünce tartışmaya açığım emin ol.

o seslede abla baya reklam oldu.her yerde medyaradrda bile eleştiri var abla acıtasyon u kullanıyor diye @Özgür

Reactions: Özgür
Böyle bir şeyi de savunamazsın ya bu tür programlarda böyle şeyler kullanılır gibi bir savunmayla geliyorsun ne diyebilirim ki? Yoksa düşünce tartışmaya açığım emin ol.

ben savunmuyorum ki düşüncemi söyledim o kadar özgür sinirlenmeye gerek yok ki

Reactions: Doğan
En hamarat benim programı ,Geçen sezon Zahide ile Gelin Görün programına benziyor.Kaynanasız format ama bu.Tutmaz Zahide tutmadıysa hiç

Didem Arslan Yılmaz bu sezon acayip sinirimi bozdu. Şimdi izliyorumda orada 2 tane danışan adamı koymuşlar. Onlar konuşmak istiyor sunucu onları susturup kontrol bende diyor ama kavga çıktı programda nasıl kontrolse. Bu sezon kendisini havalı gördüm

Reactions: Gerekli24
Ece Üner'de Dilek olayı baya ilgimi çekti, ama nereye bağlanacak nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.

Şu tabloyu görmeyi ne kadar özlemişim, diğer kısımlarını da görsek daha iyi olacak ama.
Fulya oran olarak daha iyi sayılmaz ama sıralama olarak iyi, umarım bir kaç haftaya daha da arttırır oranlarını.

Gökhan&Can gönül olayını Didem Arslan almış. Hafa sonu Ece Üner alır umarım yazmıştım ve onun alacağını düşünüyordum.

Ece Üner'in programı gülerek sunması sinir bozucu bir hal almaya başladı. En ciddi, en kritik anlarda bile gülebiliyor, bu da rahatız ediyor. Umarım düzeltir, ama hiç zannetmiyorum. Ayrıca, bir olayda belli bir aşama kat etmeden başka bir olaya geçmesi de çok saçma. Her şeyi yarım yarım bırakıyor. Bu arada Dilek olayını da erteledi mi kapadı mı anlamadım.

Ece beklediğim etkiyi yaratamayacak gibi duruyor, sınıfta kaldı. Yine en iyisi Müge Anlı.

Reactions: Gizmen
aynen benim de beklediğim performansı veremedi Ece Üner. Reytinglere de yansıyor bu durum zaten.

Reactions: Emre Ozansoy
Ece Üner, reklam kuşağını Esra Erol'un geldiği hafta açtı. Reytingleri ne olacak merak ediyorum.

Arkadaş resmen Esra Erol n yaparsa Seda Sayanda yapıyor Seda orjınal ol

İbrahim Tatlıses Seda Sayan'ın programına telefon bağlantısında bulundu. İbo Show 'un ekimde baslayacağını duyurdu. Hatta yanlış anlamadıysam 7 ekim dedi. 7 ekimde Perşembeye denk geliyor. Sanırım yeni sezonda gün değiştiriyor.

Orada bahsettiği sanırım İbo Show değil, oğlu İdo'nun düğünü. Ekim ayında yapılacağı söylenmişti çünkü düğünün.

Orada bahsettiği sanırım İbo Show değil, oğlu İdo'nun düğünü. Ekim ayında yapılacağı söylenmişti çünkü düğünün.
Yok onuda konuştular evet ondan sonra Gülben ergen İbo show ne zaman başlıyor dedi. Sonra dedi ekimde başlıyor dedi. Hatta sonra Seda sayan , ibo showa Gülben ergenle katılacağını da söyledi.