- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Desen ne şimdi ben uyuyorum gececi olunca bu saatler uyku saatleriGünaydın @Tolstoyevski @Cervantes
Gold morgon @Gerekli24 (geçen bunu yazacaktım ama geç geldim diye goddag demek zorunda kalmıştım sana
Bu arada “gold” demişsin ama o “god” olmayacak mıydı @Gerekli24 e altın sabahlar demişGünaydın @Tolstoyevski @Cervantes
Gold morgon @Gerekli24 (geçen bunu yazacaktım ama geç geldim diye goddag demek zorunda kalmıştım sana
Bu arada “gold” demişsin ama o “god” olmayacak mıydı @Gerekli24 e altın sabahlar demiş
Türkçeden sonra İsveçce’de bile klavyeyle savaş veriyor bizim Mikasa hanım @Yakamoz-Asi
Tr klavyesi ile yazılırsa olacağı bu ama bak ne güzel altın günler demişim. O da iyiBu arada “gold” demişsin ama o “god” olmayacak mıydı @Gerekli24 e altın sabahlar demiş
Türkçeden sonra İsveçce’de bile klavyeyle savaş veriyor bizim Mikasa hanım @Yakamoz-Asi
Aaa ne kadar kaba bir davranış. Çok uyumuş olmama verBana sabah sus dedi, artik susuyorum buddy.
Günaydın 😊 @Yakamoz-Asi 'den önce geldim
------
Tr klavyesi ile yazılırsa olacağı bu ama bak ne güzel altın günler demişim. O da iyi
Dur başa alalım
God dag @Gerekli24 (hem ayrı hem de birleşik yazılabiliyor
Aaa ne kadar kaba bir davranış. Çok uyumuş olmama ver
Cumartesi bugün 😱Günaydın
Cumartesi bugün 😱
(Ben de uyandım gerçi )
Günaydın
Bende de öyleVücut alışmış erken uyanmaya.
Bende de öyle
Normalde evet bugün çıkacağım ama daha alarma vardı.
40 dakika falan daha uyumaya çalışacağım. Sen beni oyalamadan ben kaçayım
UyuyamadımAman kaç git uyu.
Uyuyamadım
Günü kapatıyorsun demekiyi geceler