- Reaksiyon puanı
- 114,263
- Puanı
- 1,060
Gözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz bizGold natt
And gold morgan
Gözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz bizGold natt
And gold morgan
Tünaydın Tünaydın ne demek peki sizdeGözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz biz
god efterdagTünaydın Tünaydın ne demek peki sizde
God hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dilde Gerçi bu da bir mesaj olmuş olur, kelime oyunu. @Araf @Yakamoz-Asigod efterdag
Zorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.God hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dilde Gerçi bu da bir mesaj olmuş olur, kelime oyunu. @Araf @Yakamoz-Asi
İngilizcede good afternoon İsveçcede “god efterdag” ise o halde çeviriye bile bakmaya gerek kalmadan “efter” = after = sonra, “dag” = noon = öğle vakti sonucuna varabiliriz düz mantıkla @DosiZorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.
Hayır God sadece iyi güzel demekGod hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dilde Gerçi bu da bir mesaj olmuş olur, kelime oyunu. @Araf @Yakamoz-Asi
dog demek öldü demekZorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.
dag = günİngilizcede good afternoon İsveçcede “god efterdag” ise o halde çeviriye bile bakmaya gerek kalmadan “efter” = after = sonra, “dag” = noon = öğle vakti sonucuna varabiliriz düz mantıkla @Dosi
İyi geceler
8 saat 10 dakikaya rağmen?Sabah yorulmuşum, öğlen uyukladım şimdi. Cep telefonuna bakarken hemde. 🙈 @Dosi @Tolstoyevski
8 saat 10 dakikaya rağmen?
Aslında çok uyuyuncada yorgunluk çöküyor
Ben de erkenciydim bugün ama 8 saat uyudum evede yeni geldim.Ama sabah gittim yürüdüm, sonra başka şeyleri de hallettim.
Evet sanırım çok uyumaktan.
Ben de erkenciydim bugün ama 8 saat uyudum evede yeni geldim.
Burasıda güneşli ama kalın hırka almıştım ben de gezeceğim bugün. Haftalardır eve tıkıldım hafta sonlarıBen tekrar gideceğim şimdi. Akşama da uzun uzun yürüyeceğim. Güneşli son gün.
Ben de birazdan çıkacağım, biraz hava almak iyi gelir nereye dek evBurasıda güneşli ama kalın hırka almıştım ben de gezeceğim bugün. Haftalardır eve tıkıldım hafta sonları