Gözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz bizGold natt
And gold morgan![]()
Gözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz bizGold natt
And gold morgan![]()
TünaydınGözden kaçmış bu. Morgan değil morgon diyoruz biz![]()
god efterdagTünaydınTünaydın ne demek peki sizde
![]()
God hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dildegod efterdag![]()
Zorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.God hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dildeGerçi bu da bir mesaj olmuş olur, kelime oyunu.
@Araf @Yakamoz-Asi
İngilizcede good afternoon İsveçcede “god efterdag” ise o halde çeviriye bile bakmaya gerek kalmadan “efter” = after = sonra, “dag” = noon = öğle vakti sonucuna varabiliriz düz mantıklaZorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.![]()
Hayır God sadece iyi güzel demekGod hem “iyi” hem de “Tanrı” mı demek yani sizin dildeGerçi bu da bir mesaj olmuş olur, kelime oyunu.
@Araf @Yakamoz-Asi
dog demek öldü demekZorlasan dog ve duck gibi şeyler de çıkacak sonda.![]()
dag = günİngilizcede good afternoon İsveçcede “god efterdag” ise o halde çeviriye bile bakmaya gerek kalmadan “efter” = after = sonra, “dag” = noon = öğle vakti sonucuna varabiliriz düz mantıkla@Dosi
İyi geceler
8 saat 10 dakikaya rağmen?Sabah yorulmuşum, öğlen uyukladım şimdi. Cep telefonuna bakarken hemde. 🙈 @Dosi @Tolstoyevski
8 saat 10 dakikaya rağmen?
Aslında çok uyuyuncada yorgunluk çöküyor![]()
Ben de erkenciydim bugün ama 8 saat uyudumAma sabah gittim yürüdüm, sonra başka şeyleri de hallettim.
Evet sanırım çok uyumaktan.![]()
Ben de erkenciydim bugün ama 8 saat uyudumevede yeni geldim.
Burasıda güneşli ama kalın hırka almıştımBen tekrar gideceğim şimdi. Akşama da uzun uzun yürüyeceğim. Güneşli son gün.![]()
Ben de birazdan çıkacağım, biraz hava almak iyi gelir nereye dek evBurasıda güneşli ama kalın hırka almıştımben de gezeceğim bugün. Haftalardır eve tıkıldım hafta sonları
![]()