Benimde öyle bişiGünaydin (1 saat oldu uyanali)![]()
Günaydınnnnnnnn
------
Benimde öyle bişi![]()
Okullllll varSen niye erken kalktin is yok ki![]()
Okullllll var![]()
İş yerinden daha zevkli kurtuldum yaşlı patronlarımdanHeeee.. dogru okullar aciliyor bugün.![]()
Hadi derslerini iyi calis bakayim. Bol bol 100 al.![]()
İş yerinden daha zevkli kurtuldum yaşlı patronlarımdan![]()
Morukların arasında iyi dayanıyosun sende benim gibiBizim sirkette hic genc yok neredeyse, en gencler arasinda ben varim. Düsün halimi.![]()
Morukların arasında iyi dayanıyosun sende benim gibi![]()
Yine de yaşlı doluymuş kusura bakma çekilmezler benim çalıştığım yerde 5 yaşlı vardı ayy aman Allah'ım ben dayanamıyordum kendileri saçlarını döktü beyazlattılar sırayı bana getirmişlerdi ayrıldım şükürSirketin sahibi 70 yasinda. Benim patron 55-56 yaslarinda. Sirketin yas ortalamasi 40 üzeri.
Tecrübeli oluyorlar, o ayri konu tabi.
Daha önceki sirkette muhasabe bölümünde 24 kisi calisiyordu. 22'si genc kadin.
ilk basta kulaga hos gelse de genc kadinlarda zamanla kafami ütüledi, ayrildim.![]()
Yine de yaşlı doluymuş kusura bakma çekilmezler benim çalıştığım yerde 5 yaşlı vardı ayy aman Allah'ım ben dayanamıyordum kendileri saçlarını döktü beyazlattılar sırayı bana getirmişlerdi ayrıldım şükür
------
![]()
Beni yaşlandıramadılar istedikleri gibi olmadıSon 6 senedir bu sirketteyim. Saclarim demek ki o yüzden beyazliyor. 😱😳
İyi geceler (bildirim 2)iyi geceler
@Yakamoz-Asi bildirimsizlikten sitem etti demek...
Hayır sakın. Bunlar gözden kaçar@Yakamoz-Asi bildirimsizlikten sitem etti demek...
Sabaha ona ufak bir sürpriz yapmış olayım mı Mikasa hanım![]()
![]()
İyi geceler (bildirim 2)![]()
@Yakamoz-Asi bildirimsizlikten sitem etti demek...
Sabaha ona ufak bir sürpriz yapmış olayım mı Mikasa hanım![]()
![]()