@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsunBir işe yaramış demek.Öylesine herkes şarkı atıyor diye aklıma düşmüştü 2 kere de dinlemiş oldum.
![]()
@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsunBir işe yaramış demek.Öylesine herkes şarkı atıyor diye aklıma düşmüştü 2 kere de dinlemiş oldum.
![]()
Benden de gelsin o zaman bir günaydın.@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsun![]()
@Cervantes sitem etmişti az bildirim gidiyormuş. Senin vesilen ile ona da şimdiden Günaydın diyelim. Bir fazladan bildirimi olsun![]()
Size de günaydın.
Sana günaydın demiyorum artık şansını kaybettin sabahın 5 inde uyandım isteseydim derdim ama sen istemiyorsun profiline yazmamı 😒😒😒Size de günaydın.Sayenizde bugün girdiğimde 4 bildirim vardı, fena sayılmaz.
![]()
Bak buradan diyebilirsin. İlla profilime yazmana gerek yok.Sana günaydın demiyorum artık şansını kaybettin sabahın 5 inde uyandım isteseydim derdim ama sen istemiyorsun profiline yazmamı 😒😒😒
Profile yazmazsam olmaz ha bu arada senden izin alan kim?Bak buradan diyebilirsin. İlla profilime yazmana gerek yok.![]()
Profil benim değil mi? Şikayet ederim seni yönetici arkadaşlara.Profile yazmazsam olmaz ha bu arada senden izin alan kim?![]()
Good nightMekanıma döndüm
İyi geceler
Fince niye yazıyorsunHyvää yötä
And
Hyvää huomenta jo![]()
Erkencisin bugünFince niye yazıyorsun
Günaydın
Her gün öyleyim. Sadece herzaman foruma uğramıyorumErkencisin bugün🥱🥱🥱