Show Gülperi - Dizi Yorumları

AvM Hasibe sahnelerini izle sadece youtubedan,bu diziye devam et

Bende öyle. İlla ki çok sevdiğim bir oyuncu olmalı ki izliyeyim.

Aşk ve Mavi'yi de hiç sevmem.

beğenmiyorsan engelle gitsin tutan yok

Engel atınca etiket yine oluyor. Ben senin etiket yapıp sanki harika bi laf sokmuş gibi kendini göstermenden ve buna alet edilmemden rahatsızım. Senin mesajlarını zaten genelde okumuyor. Zaten türkçe sınırlarını zorlayan mesajlar oldukları için okunmuyorda.

Öyle bir lanse edilmiş ki dizi sanki 2 reyting almış. Yahu ABC'de 5,63 reytingle 1.sırada başlamış. Kırgın Çiçekler 3,48 reytingle başlayıp 113 bölüm sürdü hatırlatırım Karagül keza öyle. Hikaye bu hafta açılır ve en az 6 küsür gelir bu hafta.

çok zorlamasınlar zaten ülkenin IQ ortalaması belli benim 140 IQ lu mesajlarımı anlmaya çalışırken senin gibi kalırlar öyle sonra zeus korusun
)))

çok zorlamasınlar zaten ülkenin IQ ortalaması belli benim 140 IQ lu mesajlarımı anlmaya çalışırken senin gibi kalırlar öyle sonra zeus korusun
)))

Yine anlamak istemediğin bi kısımdasın. Senin alçı mesajlarına malzeme olmak istemiyorum. Benim iradem dışında, beni etiketleyerek beni alay malzemesi yapma. İzin vermiyorum. Buda sana yazılı bilgi mesajım.

Yine anlamak istemediğin bi kısımdasın. Senin alçı mesajlarına malzeme olmak istemiyorum. Benim iradem dışında, beni etiketleyerek beni alay malzemesi yapma. İzin vermiyorum. Buda sana yazılı bilgi mesajım.
dediğim gibi istemiyorsan yönetime söyle engellerler yoksa istediğmi yere istediğim mesajı yazma hakkım var kurallara uydukça
))

Muhteşem bir iş haftaya 8 reytinge hazır mıyız Türkiye?