DİZİYE LAF SÖYLEDİĞİN İÇİN DİYORUM DELİBu adamadamı göz koydun yaşlı başlı adama 😱😱😱
DİZİYE LAF SÖYLEDİĞİN İÇİN DİYORUM DELİBu adamadamı göz koydun yaşlı başlı adama 😱😱😱
Sonuçlara nereden baktın. Ben bulamıyorum .Beklentimin altında başlamış dizi, ekranda sadece Arka Sokaklar vardı bir de. Haftaya İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi dahil olacak, ardından Payitaht gelecek. Umarım ilgi görür ama işi de zor duruyor.
Acun'da bile reytingler açıklanmamış sen nerde gördün.Beklentimin altında başlamış dizi, ekranda sadece Arka Sokaklar vardı bir de. Haftaya İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi dahil olacak, ardından Payitaht gelecek. Umarım ilgi görür ama işi de zor duruyor.
Nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama reytingler açıklanmadı.Total de 5 ab de 4.87 reyting almış. Bence gayet normal oranlar. Kanal dizi için sadece 2 tanıtım yayınladı. Ayrıca çok kısa sürede tanıtım çıktı ve hemen akabinde dizi başladı. O kadar çok tanıtımı donmemesine rağmen iyi başlamış. Ben artacağını düşünüyorum açıkçası.Tabi ben izlemem.
Instagramdan reyting yaz arat en yeniden paylasmislar.Nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama reytingler açıklanmadı.![]()
Gayet iyi bence abartmayın İçerde ve Çukur da böyle başlamıştıHerkes aynı fikirde. Rakip olmadığı halde düşük başlamış. Geçmiş olsun. Nurgül daha iflah olmaz.![]()
Yahu ortalama 5 reyting almış. 8 9 reyting mi bekliyordunuz ilk bölümden. Kadın, Karagül, İçerde, Söz gibi diziler de bu oranlar ile başladı. Hata daha da düşük. Bence o kadar tanıtım yapılmadigi halde çok iyi başlamış. Aşk ve Mavi bence takip değil. Tek rakip İstanbullu Gelin. O da ab grubunda.
O diziyle Gülperi karşılaştırılamaz bile haddini bilsinNetten dün gece izledim ilk bölümü. Dizi kötüydü çok. Çok klişe, oyunculukların çoğu kötü, saçma sahneler çok vb vb.. 4N1K'nın değerini bilmeyip bunu izleyenler pes dün!!!
Diziyi beğendim, güzel ama izlemeyeceğim. Çok fazla dram yani totalDizi iyi başlamış. Dün az denk geldim beni sarmadı yalnız.