Show Gülperi - Dizi Yorumları

kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibi :A zamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
sen yazdın yine senaryoyu :A

kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibi :A zamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Bedriye’yi dizinin ikinci yarısında çirkin göstermişler. Öyle değildi. :A

Dizi beni hiç ama hiç kendisine çekmedi. Izlemeyecegim. Nurgül Yeşilçay sanki 10 dizide de aynı Ton ve aynı karakteri oynuyor hissine kapıldım . Yani önceki dizilerdeki hali ile alıp bu diziye koymuşlar. Kösem hariç. Gerçi orada da bi sultan görmemiştik. Dizi çok klişe. Beğenmedim . Ne yazık ki Bir Zamanlar Çukurovanın 10 da 2 si bile olamaz.

Kız ne diyon. :A Ayrı mayrı değiller ANANE dedim annem anlamışsın yeni fark ettim. :F:F
Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyor :F

Babanla annen ayrı sanırım diyorum sende evet babamda kalıyordum 2 günlüğüne gittim diyorsun :F :F :F Kafam zaten bugün yerinde değil seninde değil sanırım :A

Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyor :F

Babanla annen ayrı sanırım diyorum sende evet babamda kalıyordum 2 günlüğüne gittim diyorsun :F :F :F Kafam zaten bugün yerinde değil seninde değil sanırım :A

Ben de dedim babamla ananem ayrılık ne alaka aynı evde yaşamayı mı diyor ama sormadan yazdım. :F