Sen kendi işine bak
sen yazdın yine senaryoyukız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Yumuşak şeyimi okşadın.
Bedriye’yi dizinin ikinci yarısında çirkin göstermişler. Öyle değildi.kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Bu adamadamı göz koydun yaşlı başlı adama 😱😱😱Sen kendi işine bak![]()
Daha önce nerde kalıyordun Aliço gibi kulubedemiAnanemde kalıyorum uyuyamadım yerimi yadırgadım üstüme gelmeyin.![]()
Daha önce nerde kalıyordun Aliço gibi kulubedemi![]()
![]()
![]()
Eee annemde kalıyorum yerimi yadırgadım diyorsun babanla ayrılar sanırımBaba evinde nerde kalcam.![]()
Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyorKız ne diyon.Ayrı mayrı değiller ANANE dedim annem anlamışsın yeni fark ettim.
![]()
Aaa Anne diye okumuşum evet dedim bu oğlan sokaktamı kalıyor
Babanla annen ayrı sanırım diyorum sende evet babamda kalıyordum 2 günlüğüne gittim diyorsun![]()
![]()
Kafam zaten bugün yerinde değil seninde değil sanırım
![]()
Biz bunları konusurkan 5 misafir vardı Gülperi yorum konusunda bu manyaklar ne diyor demişlerdirBen de dedim babamla ananem ayrılık ne alaka aynı evde yaşamayı mı diyor ama sormadan yazdım.![]()