Nasıl yani..Show'u atlıyorum zap yaparken ne bileyim.![]()
Nasıl yani..Show'u atlıyorum zap yaparken ne bileyim.![]()
Diziyi beğendin mi? Bana biraz yavaş geldi ama.kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
Ben Show'dan sonra Fox'u koydum senin için hep bakıyorum ama.Cuma ve Perşembe öyle bu sezon...
O kadar etiket yapmışsın ki Bedriye'den sonrasını okuyamadım.kız bence bu bedriye de aynı @serhatt gibi zilli bişi @cookies de oçocuk gibi serhatı kolundan tutup götürsün artık beklemesin gerçi onların nikahını kıyacak imam bulunması zor gibizamanında @destere seni zorla kaçırsaydı sen şu an destereyi doyuracak yemekleri yapıcan diye tüm gün mutfaktan çıkamazdın foruma uğramazdın rahat ederdik hem @Harunnn60 ın da psikolojisi bozulmaz alaman hanzosu @kerem de dul kalmazdı .ss @mrt-06 @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Aserat @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @Dosi @dreamy @Billy Kane
kadroya göre gayet iyiydiDiziyi beğendin mi? Bana biraz yavaş geldi ama.![]()
O kadar etiket yapmışsın ki Bedriye'den sonrasını okuyamadım.![]()
Oğlan zaten en iyi çocuk oyuncu olacak bu sezon.kadroya göre gayet iyiydidizi çok tutarsa bu çocuk da küçük osman gibi patlar
@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @ozgur2113
Nurgül o botokslarla insanları üç çocuklu fakir anne rolüne inandırabilecek mi merak ediyorum.
her rolü oynar o sen meral etme kaknemNurgül o botokslarla insanları üç çocuklu fakir anne rolüne inandırabilecek mi merak ediyorum.![]()
ÇUKUR
Yeni Gelin bu sezon patlar artık. 1 reytingle sezonu kapattı fazla yükselme.ÇUKUR
ÇARPIŞMA
GÜLPERİ
YENİ GELİN
VE DAHA NİCELERİ... BU SEZON SHOW'DA..![]()
TOTAL dizisine neden AB'den yorum yapıyorsun?Yeni Gelin bu sezon patlar artık. 1 reytingle sezonu kapattı fazla yükselme.![]()