Şahane görünüyor bu hafta en az 6,50
Ben asıl izleyicisiyim .ssBaşa yazsaydın direkt beni.![]()
Ben asıl izleyicisiyim .ssBaşa yazsaydın direkt beni.![]()
Ben asıl izleyicisiyim .ss
Biliyorum izlemediğini FOX'ta olsa izlersinBen değilim ondan dedim etiketlemiş.![]()
Biliyorum izlemediğini FOX'ta olsa izlersin![]()
Nurgül yiyor dayağı
Ay ne 6 50'u @denizz19 Nurgül é atılan dayak en az 5 ise üstüne 6.5 daha koysak 11.5
2 dizi daha geliyor bu hafta çabuk yükselir mi bilemem ama alırsa da şaşırmamAy ne 6 50'u @denizz19 Nurgül é atılan dayak en az 5 ise üstüne 6.5 daha koysak 11.5Valla ben nedense +8 bekliyorum Total bu hafta.
İstanbullu Gelin Totalde rakip değil. Bir Aşk ve Mavi var o da eski oranlarını çok alamıyor. 5.5 6 alıyor. 2. Fragmanda Nurgül ün dayak yediği sahnelerden bir 10 sn koysalar garanti bak yazdım buraya.2 dizi daha geliyor bu hafta çabuk yükselir mi bilemem ama alırsa da şaşırmam![]()
Hadi inşallahİstanbullu Gelin Totalde rakip değil. Bir Aşk ve Mavi var o da eski oranlarını çok alamıyor. 5.5 6 alıyor. 2. Fragmanda Nurgül ün dayak yediği sahnelerden bir 10 sn koysalar garanti bak yazdım buraya.![]()
Ben kolay kolay dizi beğenmem tam istediğim dram entrika var dizide.Yakalanırsınız inş.@Afet Güçverir
Ben kolay kolay dizi beğenmem tam istediğim dram entrika var dizide.![]()
En son takip ettiğim Fox dizisi SBSV idi sanırım. Oradaki fantastik unsurlar beni çok etkilemişti.FOX'un her dizisi böyle zaten söyleseydin liste yapardım tüm yaz izlerdin.![]()
En son takip ettiğim Fox dizisi SBSV idi sanırım. Oradaki fantastik unsurlar beni çok etkilemişti.![]()
Sadece Fox’a özel değil diğer kanallarda da çok geri kaldım.😱 Çok geri kalmışsın.![]()
Bizimkiler seyrediyordu.