Yaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.Dizi akıyor resmen ilk defa bi konak dizisi izliyorum hayırlara vesile..![]()
Yaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.Dizi akıyor resmen ilk defa bi konak dizisi izliyorum hayırlara vesile..![]()
O zaman kapa kitap oku öğretmen bey.![]()
Dur gııı ben de bakayım iyi hatırlattın.Üff zaten ders programı açıklanmış hayattan soğudum.![]()
Kime uğursuz gelmişim .sYaaaaa sen uğursuz geliyorsun ama olsun.![]()
Benim kanalın dizilerine.Kime uğursuz gelmişim .s
Bomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @DemirAdam @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane
Tecavüz durumu olmuşmuydu? İzlemedim tüm bölümü. Şuan fragmanada bakamıyorumBomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @DemirAdam @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane
Tecavüz edecek gibi gösterildi ama ne olduğu muamma şu an.Tecavüz durumu olmuşmuydu? İzlemedim tüm bölümü. Şuan fragmanada bakamıyorum
Tecavüz edecek gibi gösterildi ama ne olduğu muamma şu an.![]()
Tecavüze uğraması hikayeye muhteşem renk katar ama bence olmayacakFragmana göre tecavüz edilmiş bence![]()
Tecavüze uğraması hikayeye muhteşem renk katar ama bence olmayacak![]()
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor GülperiBomba gibi bir bölüm geliyor. 😱
Oo süper tüyolar al@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor Gülperi![]()
Ya kadın çökmüş kibirli asi duruyordu nasıl tüyo alayımOo süper tüyolar al![]()
ben geliyim de belki tanışırız nurgülümle@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor Gülperi![]()
Nurgül iyidirYa kadın çökmüş kibirli asi duruyordu nasıl tüyo alayımSinirliydi biraz snsns
Karakol ve hastane çekimi için gelmişlerben geliyim de belki tanışırız nurgülümle![]()
Nurgül iyidir![]()