Ooo ben senin yerinde olsam oradan çıkmamKarakol ve hastane çekimi için gelmişlerTam bu dizinin sahneleri yönetmen toplamış bi sürü figüran-oyuncuyu sahneleri anlatıyodu
![]()
Ooo ben senin yerinde olsam oradan çıkmamKarakol ve hastane çekimi için gelmişlerTam bu dizinin sahneleri yönetmen toplamış bi sürü figüran-oyuncuyu sahneleri anlatıyodu
![]()
@Afet Güçverir @xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @serhatt @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Yiğitt @turkuazz @Billy Kane arkadaşlar dizi benim evimin altındaki platoda çekiliyor şu an.Yani Antepten geliyor Gülperi![]()
Yerimde değil yanımda durOoo ben senin yerinde olsam oradan çıkmam![]()
Bu Hasan'ı parçalamak lazım uyuz
Yeni fragman yayında..
@HachiKo @cookies @serhatt @xBUGRAx @xemrexxx @Afet Güçverir @Dosi @vadikızı @Billy Kane @anniegrant @YıldırıM @turkuazz
Amele HasanBu Hasan'ı parçalamak lazım uyuz
Avukatın kızıyla tanışmışlar şaştım
Hep böyle ameleler kapıyor fıstık gibi KızlarıVallahi öyle,sünepe asalak![]()
Yeni fragman yayında..
@HachiKo @cookies @serhatt @xBUGRAx @xemrexxx @Afet Güçverir @Dosi @vadikızı @Billy Kane @anniegrant @YıldırıM @turkuazz
Fıstık gibi kızdan kastın avukatın kızı mıHep böyle ameleler kapıyor fıstık gibi Kızları![]()
Yani Hasan'a göre daha güzel kızFıstık gibi kızdan kastın avukatın kızı mıayol sen daha iyilerine layıksın
![]()
Tabi cnm Hasan angutuna çok bileYani Hasan'a göre daha güzel kızteşekkür ederim canım biliyorum
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 61562
Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi Gülperi başlıyor.
Tims&B yapımcılığını üstlendiği, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın senaryosunu yazdığı, Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir Özyakışır'ın paylaşacağı yeni dizi başlıyor.
Gülperi ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Show TV'de.
Ekli dosyayı görüntüle 61562
Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi Gülperi başlıyor.
Tims&B yapımcılığını üstlendiği, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın senaryosunu yazdığı, Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir Özyakışır'ın paylaşacağı yeni dizi başlıyor.
Gülperi ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Show TV'de.
Gülperi 4.bölüm fragmanı yayında.
@xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @turkuazz @cookies @vadikızı @Dosi @MelankoliK @gözlemci @Billy Kane @xemrexxx @mrt-06
Amann şu sidiklileri geri gönderip ne hali varsa görsünler demeli Gülperi... Bir tek küçük oğlanı almalıGülperi 4.bölüm fragmanı yayında.
@xBUGRAx @HachiKo @anniegrant @YıldırıM @turkuazz @cookies @vadikızı @Dosi @MelankoliK @gözlemci @Billy Kane @xemrexxx @mrt-06
Amann şu sidiklileri geri gönderip ne hali varsa görsünler demeli Gülperi... Bir tek küçük oğlanı almalı![]()