Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

10 numara senaryo

Tek aklıma takılan polisler niye Fettah'ı götürüyor? Şimdi diyeceksinki takıla takıla o kısmamı takıldın

Özetle başladı. Keşke direkt yeni bölüme geçselerdi.

25 dakikadır özet yayınlanıyor pes. Tekrarlar iyi gitmiş, 2. bölüm fragmanı da güzel direkt geç işte yeni bölüme. Diğer diziler özetteyken izleyici çekme ihtimali varken ateşe atılıyor resmen. Kanal D bu kadar iş bilmez olursa daha çok çöker.

Başlar şimdi, sakin ol.

Bir anlığa fanlığı bir kenara bırakıp düşün sence mantıklı bir hamle mi.
FOX bile 50 bölümlük Kalbimdeki Deniz'i başlatmış hemen. Rezillik.ss
Kanal D ne yapıyorsa mantıklıdır zaten, tartışmaya kapalı bu durum. Başlar birazdan.

Yine çok iyi bir bölümdü. Elektrik gittiği için 5-10 dakikasını kaçırdım artık o sahneleri de tekrardan izlerim. Gülizar'ın mezar sahnesi duygulandırdı, yeni şarkısı da bayağı iyiydi. Murat'la didişmeleri ve arsızlığı, bir de hizmetçi sahneleri bayağı komikti. Nazan ve oğlu da fena karakterler olmamış. Gelecek bölümde Suzi de konağa geliyor seyret cümbüşü. İnşallah reytinglerde de karşılığını alır.

Ne çabuk bitti

Bizde şuan mezarlıktan dönüyorlar o sahne.
şuana kadar izlenimim:
Mine'nin teyze oğlu nekadar gıcık

Gülizar'ın kendi kendine konuşmaları çok komik
Üvey anneye iyi saydırıyor.
Gülizar'ın cenazede şalı kapması süperdi.
Fettah'a kurşun gibi saydı meseleleri
Gülizar güçlü gözü açık bir karakter. Umarım senaristler zamanla saf bir karakter yapmaz onu. Avukatin soy ismi Güven diye onu seçti

İzledin mi.

Yok yapmazlar öyle güveniyorum. İnşallah reytingler yükselir de uzun süre izleriz gerçekten çok tatlı bir karakter.

Mesaj yazıp sonra neden sildin

İzledin mi.

Yok yapmazlar öyle güveniyorum. İnşallah reytingler yükselir de uzun süre izleriz gerçekten çok tatlı bir karakter.
Hayır ben izlemem böyle şeyler

İzledin mi.

Bu şarkıda güzeldi.
Şuan o sahneydi

Yo ne yazıp silmesi??

Hayır ben izlemem böyle şeyler
hayda benim mesaj nerde gerçekten???
Sana daha bizde bitmedi diye yazmıştım :S

Doğru sana fazla gelir.
O zaman niye erken bitmesine şaşırdın.
Fazla gelmesinden değil böyle saçma şeyler izlemeyi tercih etmiyorum
bu saatte dizi bitmez normalde 12'ye kadar sürer o yüzden şaşırdım