Bizde şuan Suzi ve Gülizar yatakta konuşuyorlar. O sahneYeni bölüm başlamış odamdaki tv bi açtım kanal yok iyimi bende netten canlı açtım ordan bakacam fazilet başlamadı daha nasılsa![]()
Bizde şuan Suzi ve Gülizar yatakta konuşuyorlar. O sahne
"Burnumu çektim tıkalı" muhabbeti güldürdü
Teksoy geldi 😱 ama şimdilik sepetleyebildiler
Gülizar ile Murat baya girdi birbirlerine 😱
Ama memnun değilim. Sonuçta iki kız kardeş bir esas oğlan olayı mantıksızAyy ben fazilete geçemedim bölüm güzel ilerliyor yaMurat Gülizarı kıskanması süper yaa
Ama memnun değilim. Sonuçta iki kız kardeş bir esas oğlan olayı mantıksız
Aşk üçgeni her dizide var sen de imkansızı istiyorsun.Ama memnun değilim. Sonuçta iki kız kardeş bir esas oğlan olayı mantıksız
Her hafta daha çok seviyorum bu diziyi. Çağan Irmak diziye çok şey katıyor kesinlikle. Özellikle Gülizar ve Murat'ın kıskançlıkları, Suzi ve Fettah'ın olduğu her sahne çok eğlenceliydi Aleyna Tilki ergeninin şarkıcı olarak kakalandığı bu ülkede Farah Zeynep Abdullah'ın hala albüm çıkarmamış olması trajik. Neyse ki geliyormuş.
Gelecek bölüm fragmanı da harika. Gülizar'a hakaret eden Veysel'in haltları ortaya çıkıyor. Kıza yoşma dediği anda beni kaybetmişti zaten beter olsun. Murat da Mine'den ayrılıyor oh canıma değsin.
Aşk üçgeni her dizide var sen de imkansızı istiyorsun.![]()
Bizde daha bitmedi bölüm.Her hafta daha çok seviyorum bu diziyi. Çağan Irmak diziye çok şey katıyor kesinlikle. Özellikle Gülizar ve Murat'ın kıskançlıkları, Suzi ve Fettah'ın olduğu her sahne çok eğlenceliydi Aleyna Tilki ergeninin şarkıcı olarak kakalandığı bu ülkede Farah Zeynep Abdullah'ın hala albüm çıkarmamış olması trajik. Neyse ki geliyormuş.
Gelecek bölüm fragmanı da harika. Gülizar'a hakaret eden Veysel'in haltları ortaya çıkıyor. Kıza yoşma dediği anda beni kaybetmişti zaten beter olsun. Murat da Mine'den ayrılıyor oh canıma değsin.
Aşk üçgeni her dizide var sen de imkansızı istiyorsun.![]()
Şuan biz geriden izliyoruz ve Gülizar yine döktürüyor şarkı söylerkenbugün aralıklarlada olsa göz attım diziye ..
özellikle lost on you şarkısı güzel gitmişti, sevdiğim şarkı gülizarla yanyana gelince daha bir anlam kazandı
babaanne çok çok iyi iyilikten kavrulacaküvey ana ise aynı derecede çok kötü siyah beyaz kadar zıtlar
![]()
Lost on You şarkısı Enza reklamında vardı dizide değil.bugün aralıklarlada olsa göz attım diziye ..
özellikle lost on you şarkısı güzel gitmişti, sevdiğim şarkı gülizarla yanyana gelince daha bir anlam kazandı
babaanne çok çok iyi iyilikten kavrulacaküvey ana ise aynı derecede çok kötü siyah beyaz kadar zıtlar
![]()
olsun sonuçta ben gülizar izlemek için kanalı açmasam o reklamı nerden görecektimLost on You şarkısı Enza reklamında vardı dizide değil.![]()
kıl murat her türlü bahaneyle mineyi üzmeye devam ediyor sapın niyeti gülizarı kapmak ama yedirmezlerŞuan biz geriden izliyoruz ve Gülizar yine döktürüyor şarkı söylerken![]()
Sen olsan hangisini seçerdin?olsun sonuçta ben gülizar izlemek için kanalı açmasam o reklamı nerden görecektimbenki altı ayda bir bizim kanalları açan biriyim
kıl murat her türlü bahaneyle mineyi üzmeye devam ediyor sapın niyeti gülizarı kapmak ama yedirmezleroysa minecik ne güzel lüks otellerde prenseslere yakışan bir düğünle evlenecekti
![]()
oooo izlemmiştim