bize sırtı dönük olan yaşlı kadının karşısındaki boş koltukta ayakta duran bir adam işareti var onun anlamı ne acaba saplar oturamaz falan gibi bir anlamımı var acabaAynen öyle tramvaya selfie çektirmiş resmen
bize sırtı dönük olan yaşlı kadının karşısındaki boş koltukta ayakta duran bir adam işareti var onun anlamı ne acaba saplar oturamaz falan gibi bir anlamımı var acabaAynen öyle tramvaya selfie çektirmiş resmen
Olabilir orda öyle kurallar var demek kibize sırtı dönük olan yaşlı kadının karşısındaki boş koltukta ayakta duran bir adam işareti var onun anlamı ne acaba saplar oturamaz falan gibi bir anlamımı var acaba
bize sırtı dönük olan yaşlı kadının karşısındaki boş koltukta ayakta duran bir adam işareti var onun anlamı ne acaba saplar oturamaz falan gibi bir anlamımı var acaba
Bastonlu adam resmi o. Yaşlıların yeri yani. Tabi gençler oturur. Yaşlı gelince kalkarlarOlabilir orda öyle kurallar var demek ki
yalnız bastonu göremedik fazla uzak çekilmiş görüntü sanırımBastonlu adam resmi o. Yaşlıların yeri yani. Tabi gençler oturur. Yaşlı gelince kalkarlar
Güzel bir düşünceymişBastonlu adam resmi o. Yaşlıların yeri yani. Tabi gençler oturur. Yaşlı gelince kalkarlar
yalnız bastonu göremedik fazla uzak çekilmiş görüntü sanırım
Ya ben dönüşte ön tarafa geçtim telefonum kapandıGüzel bir düşünceymiş
@destere senden bastonu mu istiyorYa ben dönüşte ön tarafa geçtim telefonum kapandı
Başka bir gün o bastonu çekerim
Kanal D bu dizinin baya arkasında duruyor, O3 Medya etkisinden dolayı. Tims, Ay Yapım gibi şirketlerle arası açılınca elde O3 kaldı.
O3 de ayrı alem daha önce birlikte 4 dizi yaptığınız Star'a versene işte.Kanal D bu dizinin baya arkasında duruyor, O3 Medya etkisinden dolayı. Tims, Ay Yapım gibi şirketlerle arası açılınca elde O3 kaldı.
Başka dizisi kalmadı elde zaten, Gülizar en kötü ihtimalle bile sezon sonunu görecektir.
Star'da dizi tutturamadı O3. Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi elde patladı. Kaderimin Yazıldığı Gün apar topar bir anda bitirildi. İstanbullu Gelin kaldı elde.O3 de ayrı alem daha önce birlikte 4 dizi yaptığınız Star'a versene işte.
Valla Kanal D'den sürekli yeni dizi haberi geliyor ve daha önceki zamanlarını düşünürsek ne yapacağı belli olmaz. Reytingleri kötü değil hele ki Total'de de yükselirse kendini kurtarır ama saçma sapan bir dizi için final yaptırırsa her mesajım Kanal D bedduasıyla biter.
Bir bölüm yayınlamadınız iki bölümü birleştirip özel bölüm diye kakaladınız ama olmadı. Ayrıca tutmayan dizilere bile adam akıllı final yaptırdı Show ve Kanal D gibi kaldırmadı.Star'da dizi tutturamadı O3. Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi elde patladı. Kaderimin Yazıldığı Gün apar topar bir anda bitirildi. İstanbullu Gelin kaldı elde.
Show'a bir dizi yaptı, bir daha oraya gitmez zaten. Kanal D'de Altınsoylar faciası yaşadı bi, onu da yazın bir bölüm yayınlayarak telafi ettik.
çağanla mazhar tek yumurta ikizi sanırımÇağan Irmak.
Mine'yi yolacam, Gülizar'a inat yapıyor.
Harika