engin bir ileri bir geri diziye ne zaman dahil oldukiHarika
İlk fragmanla alakasız. Baya konusu olacağı için.
Bu bölümde gelecekte umarım Suzi'ye kaptırır gönlünüengin bir ileri bir geri diziye ne zaman dahil olduki
gazinocular kralı gülizarı keşfedecek gibi sonu arabeskteki müjdeye benzemez umarım![]()
bu sapta gider gülizarı rahatsız eder kime el atsak o kıymete biniyor lanet olsunBu bölümde gelecekte umarım Suzi'ye kaptırır gönlünü![]()
Sen en iyisi kimseye el atma yada kısmeti açılamayanlar sana gelsinbu sapta gider gülizarı rahatsız eder kime el atsak o kıymete biniyor lanet olsun![]()
ama kime el atsam kısmeti açılıyor kızınSen en iyisi kimseye el atma yada kısmeti açılamayanlar sana gelsin![]()
Oda senin bahtsızlığın ama başkalarının bahtı olan bir durumama kime el atsam kısmeti açılıyor kızınzaten ben kenarda köşede kalmış kimsenin bakmadığı şeyleri keşfediyorum ben el atınca bakıyorum kızı kapmışlar
![]()
olsun benim için hava hoş maden ocağına girmişim bir kere daha keşfedilmeyen neler neler var kimbilirOda senin bahtsızlığın ama başkalarının bahtı olan bir durum![]()
zaten gülmese foruma uğradığındanda haberimiz olmayacak iyiki gülüyor arada bir
Hhaha Aaa ölmediğini anlıyoruzzaten gülmese foruma uğradığındanda haberimiz olmayacak iyiki gülüyor arada bir![]()
Ben geriden geliyorum ama yazarım
Tek endişem yine 20.45'te falan başlaması. Kesin öyle olacak hatta. Eziyet'ten etkilenmemesi için erken başlasa daha iyi olur. Neyse biz bölümün tadını çıkaralım.Ben geriden geliyorum ama yazarım![]()
D'm özeti erken kesip yeni bölüme başlamış hemen, bir de beğenmezsin D'yi.
Hala az sonra diyor nereye başlamış.D'm özeti erken kesip yeni bölüme başlamış hemen, bir de beğenmezsin D'yi.![]()
Yorumlarda gördüm Twitter'da başladı diye, beni yemişler.Hala az sonra diyor nereye başlamış.![]()