gözlemci 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin mahalle dediğin yer merkeze çok mu uzak niye öyle farlılıklar var 😱

Kıza söz veremem
tek bastona razı ol
eve giderken atarım direk
baston çokta umrumdaydı

biz kızı merak ediyorduk
neyse bastonda olur bari bastonlu koltuğa ayna koy karşısında belki kız oturuyordur onu görürüz

Fotoğraf makinesi ile mi çekiyorsun fotoğrafları? Çok net çıkıyor fotoğraflar ya da telefon iyi olunca.

Manzara da çok iyi.
Telefon ama iPhone değil

Telefonumu çok kötü kullanıyorum
yani çok yükleniyorum. Dizi izliyorum, fotoğraf çekiyorum ve foruma sadece telefonla giriyorum. Tüm açtığım konular telefonumla
ama son zamanlarda bozulma sinyalleri veriyor arada

Hayvancıklara yem vermeyin diyorlar peki bu haycancıklar soğuktan ölmez mi aç kalınca
Hayvan haklarına önem veren bir ülkeyiz. Aç bırakırlarmı hiç.
Kuşlara özel mekanlar var ama burası çarşının göbeği ve farelerde çoğaldığı için uyarmak zorunda kaldılar.

Telefonun markası ne öyle, Sony falan mı? Çok iyi çekiyor gibi duruyor.

Bu Göteborg'un göbeği, tramvayların bulunduğu merkez çarşı. Bir sürü "mahalesi" var ve hepsinin çarşısı farklı. Daha güzelleride var

Samsung ve öyle pahalıda değildi
Megapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte.

Megapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte.
Yok ya ben bunu aldığımda Almanya'daki kuzenim ve Türkiye'deki kuzenim hepimiz aynı marka almışız. Hepside birbirine yakındı ama bizde elektronik şeyler size oranla daha hesaplı

Telefon burda iyi ama Türkiye'de bir süre sonra kullanılmadığı için oradakilere vermek mantıksız oluyor

Yok, bu açıdan terk edilmiş 3 harfli yerlerine benziyor

Hakatten manzara harika ya..