Tamam anlaştık. 45 dakika yazıştıkmanzara resimleri çekebilirsin ama içinde kazayla insan(yani kız) varsa yüzü gözükmeli
Vaktim boş geçmedi sayende
Tamam anlaştık. 45 dakika yazıştıkmanzara resimleri çekebilirsin ama içinde kazayla insan(yani kız) varsa yüzü gözükmeli
tamam akşama bastonlu koltukta oturan kızın resmini görmem lazımTamam anlaştık. 45 dakika yazıştık
Vaktim boş geçmedi sayende
Senin mahalle dediğin yer merkeze çok mu uzak niye öyle farlılıklar var 😱Başkasının resmini ekleyemem, heleki çeken bensem. Kurallara uyuyorum
çarşıda yok ama mahallede var kar. Şuan yine kaplamış yeriBakalım eve gidene kadar çarşıda da olacakmı kar
hahahhaha
tamam işlem tamam. harika gözlük arası gidip geldi klavye
Kıza söz verememtamam akşama bastonlu koltukta oturan kızın resmini görmem lazım
yok ya 10-15 dakika mesafeler.Senin mahalle dediğin yer merkeze çok mu uzak niye öyle farlılıklar var 😱
baston çokta umrumdaydıKıza söz verememtek bastona razı oleve giderken atarım direk
baston çokta umrumdaydı
biz kızı merak ediyordukneyse bastonda olur bari bastonlu koltuğa ayna koy karşısında belki kız oturuyordur onu görürüz
An itibariyle aynı mekanBugün işe giderken çektim
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede
@gözlemci
Hala benziyormu kiliseye?
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin
Fotoğraf makinesi ile mi çekiyorsun fotoğrafları? Çok net çıkıyor fotoğraflar ya da telefon iyi olunca.An itibariyle aynı mekan
@destere al sana istediğin tabela ve @gözlemci işte şuanki kar.
1 taşka iki kuş vurdum resminle
@Arslan Bey sende gör bizim çarşıyı
@eskici @turkuazz
Hayvancıklara yem vermeyin diyorlar peki bu haycancıklar soğuktan ölmez mi aç kalıncaAn itibariyle aynı mekan
@eskici @turkuazz
Telefon ama iPhone değilFotoğraf makinesi ile mi çekiyorsun fotoğrafları? Çok net çıkıyor fotoğraflar ya da telefon iyi olunca.
Manzara da çok iyi.
Hayvan haklarına önem veren bir ülkeyiz. Aç bırakırlarmı hiç.Hayvancıklara yem vermeyin diyorlar peki bu haycancıklar soğuktan ölmez mi aç kalınca
Güzelmiş çarşınızAn itibariyle aynı mekan
@eskici @turkuazz
Telefonun markası ne öyle, Sony falan mı? Çok iyi çekiyor gibi duruyor.Telefon ama iPhone değil
Telefonumu çok kötü kullanıyorumyani çok yükleniyorum. Dizi izliyorum, fotoğraf çekiyorum ve foruma sadece telefonla giriyorum. Tüm açtığım konular telefonumlaama son zamanlarda bozulma sinyalleri veriyor arada
Hayvan haklarına önem veren bir ülkeyiz. Aç bırakırlarmı hiç.
Kuşlara özel mekanlar var ama burası çarşının göbeği ve farelerde çoğaldığı için uyarmak zorunda kaldılar.
Bu Göteborg'un göbeği, tramvayların bulunduğu merkez çarşı. Bir sürü "mahalesi" var ve hepsinin çarşısı farklı. Daha güzelleride varGüzelmiş çarşınız
Samsung ve öyle pahalıda değildiTelefonun markası ne öyle, Sony falan mı? Çok iyi çekiyor gibi duruyor.
Megapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte.Bu Göteborg'un göbeği, tramvayların bulunduğu merkez çarşı. Bir sürü "mahalesi" var ve hepsinin çarşısı farklı. Daha güzelleride var
Samsung ve öyle pahalıda değildi
Yok ya ben bunu aldığımda Almanya'daki kuzenim ve Türkiye'deki kuzenim hepimiz aynı marka almışız. Hepside birbirine yakındı ama bizde elektronik şeyler size oranla daha hesaplıMegapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte.
Bugün işe giderken çektim
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede
@gözlemci
Hala benziyormu kiliseye?
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin
Orda da yiyip içip uyuyorum deme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?