gözlemci 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forumumuzun sevilen üyelerinden, benimde sohbetlerini beğendiğim ve iyi anlaştığım ve bir çok konuda taktir ettiğim @gözlemci 3 senelik aradan sonra yeni kulübe, 15.000'ler kulübüne girmiştir.

Kendisini tebrik ederiz ve umarım bir daha uzun aralar vermez. Hep birlikte nice nice güzel ve eğlenceli mesajlara.

Sana hediye olarak en sevdiğim şarkılardan bir kaçını paylaşacağım(Pardon, çok damar:F):

Öncelikle sana ne kadar teşekkür etsem azdır :bhr: 15.000 . mesaj kulübü de mi varmış :A Neyse sevindim böyle arada jestlerin yapılması güzel , çook çok teşekkür ediyorum sana hediyelerim de fena değil ama damar damar üzerine gelmiş :A her an kalbim durabilir :A
Tebrikler @gözlemci tekrar seni aktif görmek çok güzel :Z:Z:Z

Daha iyi gözlemlersin senin külüstürü atıp bunu al :A :A :A @Forumdash @destere
Mili-20einf_600x600@2x.jpg
Hemen almaya gidiyorum bundan sonra böyle gözetleriz :F
@gözlemci yorumlarını keyifle okuyorum. Tebrikler :)
Teşekkür ediyorum değerli kardeşim :bhr:
Elim kaydı :F

senin mekana gittim geçen @gözlemci :F

gozlemeci_2.jpg
Şşşt reklamımı mı yapıp durmayın :A Mekan zaten kalabalık yetiştiremiyorum gözlemeleri :F
@gözlemci gerçekte gözlemeci oldunu biliyormu @destere beleş dağıtıyormuş :F
Gel ablaaa gözleme bes lira :F
buda benim @gözlemci ye hediyem olsun :) gözlemecinin çocukluğuna ait bir resim yakaladım :)

hqdefault.jpg
Anaa çocukken gözleme için açtığım yufkalı fotoğraf :bhr: nereden buldun bunu :A
Tebrik ederim,nice 15.000lere :)
Teşekkür ediyorum sağ olasın :bhr:
Tebrikler @gözlemci :) başarıların daim olsun.
İnşallah çok sağolasın :blush:

Okadar resim paykaştımkı galiba şu yoktu:
burası sağ tarafdaki 1 otel sol tarafdakide tren istasyonu. Bulunduğum yerde tramvayların durağı :A
Bu bildiğin Haydarpaşa garı Welcome to İstanbul :F :F

Öncelikle sana ne kadar teşekkür etsem azdır :bhr: 15.000 . mesaj kulübü de mi varmış :A Neyse sevindim böyle arada jestlerin yapılması güzel , çook çok teşekkür ediyorum sana hediyelerim de fena değil ama damar damar üzerine gelmiş :A her an kalbim durabilir :A

Hemen almaya gidiyorum bundan sonra böyle gözetleriz :F

Teşekkür ediyorum değerli kardeşim :bhr:

Şşşt reklamımı mı yapıp durmayın :A Mekan zaten kalabalık yetiştiremiyorum gözlemeleri :F

Gel ablaaa gözleme bes lira :F

Anaa çocukken gözleme için açtığım yufkalı fotoğraf :bhr: nereden buldun bunu :A

Teşekkür ediyorum sağ olasın :bhr:

İnşallah çok sağolasın :blush:

Bu bildiğin Haydarpaşa garı Welcome to İstanbul :F :F
Rica ederim :bhr:
Son cevabına gelince kimi Almanya kimi İstanbul diyor :A Kapı gibi isveçce yazısı var etrafda. Göteborg'u yedirmem size :A @Halef

meeeh (oldumu @MEnes :A)

Yerdeki kuşu görüyonmu? @destere koca resimde ona dikkkat etti.
Bizim buraların kuşu :A

Berlin'i değil ama başka şehirleri gördüm.
Güzelliğe bakarsak Stockholm çok güzel bir şehir mesela

Bir arkadaşım okul tatilinde oraya gitmişlerdi koskocaman bir kraliyet sarayı gibi bir yer varmış hemen önünde de koskoca bir deniz. O da beğenmişti ama orası € kullanmıyormuş

Işsizlik maaşı yoktur sizde :A:A

Bir arkadaşım okul tatilinde oraya gitmişlerdi koskocaman bir kraliyet sarayı gibi bir yer varmış hemen önünde de koskoca bir deniz. O da beğenmişti ama orası € kullanmıyormuş

Işsizlik maaşı yoktur sizde :A:A
Evet biz euroya hayır dedik :D
Var işsizlik parası ama önceden çalışıp hakedene :D

Valla bende baktım tadına :A Aynen dediğin gibi oluyor :D
Sen başkalarında uygula bende değil :A :F