Bizim süsle şovla işimiz yoktur biz mühendisler olarak güvenli mi değil mi ona bakarız.Aa olurmu diğer resimden çok farkı yok caddenin. Oda dışarısı. sadece fazla süslenmiş ve yarı kısmı kapatılmış biraz
Bizim süsle şovla işimiz yoktur biz mühendisler olarak güvenli mi değil mi ona bakarız.Aa olurmu diğer resimden çok farkı yok caddenin. Oda dışarısı. sadece fazla süslenmiş ve yarı kısmı kapatılmış biraz
Havanı yesinlerBizim süsle şovla işimiz yoktur biz mühendisler olarak güvenli mi değil mi ona bakarız.
Yiyebilirler ama bitmez bendeki hava tahmin edebiliyorsundur. Yenilenin yerine yenisi gelecektir.Havanı yesinler
Yok artık 😱 bukadarıda fazlaYiyebilirler ama bitmez bendeki hava tahmin edebiliyorsundur. Yenilenin yerine yenisi gelecektir.
Kesinlikle farklı bir boyuta geçmişim öyle değil mi.Yok artık 😱 bukadarıda fazla
Sen uçmuşsun dostum
Evet ve bunun farkında olman iyi. Seni dünyaya geri döndürmek için bir umut var demektirKesinlikle farklı bir boyuta geçmişim öyle değil mi.
Ben Dünya'dan 5. boyuta ulaşmayı başarmışım öyle kolay kolay geri dönmem. Ama bir umuttur yaşamak, belki bir gün...Evet ve bunun farkında olman iyi. Seni dünyaya geri döndürmek için bir umut var demektir
Ne oldu sana? Nerde benim eski ayağı yere basan havalanma nedir bilmeyen arkadaşım?Ben Dünya'dan 5. boyuta ulaşmayı başarmışım öyle kolay kolay geri dönmem. Ama bir umuttur yaşamak, belki bir gün...
Şunu söyleyebilirim ki havalanmak falan umrumda değil. Ne işim olur yani. Ben işinde gücünde kimseyle derdi olmayan kendi halinde takılan sakin bir insanım.Ne oldu sana? Nerde benim eski ayağı yere basan havalanma nedir bilmeyen arkadaşım?
Sen böyle oldukça seni @denizz19 a karşı savunmak gelmiyor içimden
inandım ( sen gözünde canlandır İsmail abiyi)Şunu söyleyebilirim ki havalanmak falan umrumda değil. Ne işim olur yani. Ben işinde gücünde kimseyle derdi olmayan kendi halinde takılan sakin bir insanım.
İnanmama ihtimalini düşünmek istemiyorum. İnandırıcılığımı kaybettiğim zaman bittiğim zamandır.inandım ( sen gözünde canlandır İsmail abiyi)
Ay tamam drama bağlama. Sana güveniyorum inanıyorum.İnanmama ihtimalini düşünmek istemiyorum. İnandırıcılığımı kaybettiğim zaman bittiğim zamandır.
Çok teşekkür ederim SerhanTebrikler @gözlemci
Çok teşekkür ederim ,hediyeler birinden güzel ama İrem Derici dedin kalbimi çaldın