Sizin adınıza sevindimSizden zenginiz ya hihihihihi
Zaten para biriminiz çökmüş.
1 € 10 kron
Biz yağımızda kavrulalım yeter
Sizin adınıza sevindimSizden zenginiz ya hihihihihi
Zaten para biriminiz çökmüş.
1 € 10 kron
Hımm. neyse bak bir ara, Türkiye deki gibi rahat değilsin anlaşılan neyse az kalmış en azından yakında gelirsinÇarşıdayım ve telefon yanımda değil arama yapıyorlar yoksa.
Evet o rahatlık yok ama idare ediyorum yine de sıkıntı yok darısı başına sakın gelmeHımm. neyse bak bir ara, Türkiye deki gibi rahat değilsin anlaşılan neyse az kalmış en azından yakında gelirsin
Aman iyi olmana sevindim beni Samsun'a çağırıyorlar Askerlik kağıdı geldi sana Samsun'Dan karviziit gönderecemEvet o rahatlık yok ama idare ediyorum yine de sıkıntı yok darısı başına sakın gelme
Aa sende mi askere gidiyorsun yani.Aman iyi olmana sevindim beni Samsun'a çağırıyorlar Askerlik kağıdı geldi sana Samsun'Dan karviziit gönderecem
Profile niye bakmıyon?Aa sende mi askere gidiyorsun yani.
Yok ya hallettim sıkıntıyı ama yüksek lisans bittiğinde Samsun'a çağırıyorlarAa sende mi askere gidiyorsun yani.
Sana yakışır , Askerde işine yarar anlarsınya cnmÖncelikle sana ne kadar teşekkür etsem azdır 15.000 . mesaj kulübü de mi varmış Neyse sevindim böyle arada jestlerin yapılması güzel , çook çok teşekkür ediyorum sana hediyelerim de fena değil ama damar damar üzerine gelmiş her an kalbim durabilir
Hemen almaya gidiyorum bundan sonra böyle gözetleriz
Teşekkür ediyorum değerli kardeşim
Şşşt reklamımı mı yapıp durmayın Mekan zaten kalabalık yetiştiremiyorum gözlemeleri
Gel ablaaa gözleme bes lira
Anaa çocukken gözleme için açtığım yufkalı fotoğraf nereden buldun bunu
Teşekkür ediyorum sağ olasın
İnşallah çok sağolasın
Bu bildiğin Haydarpaşa garı Welcome to İstanbul
Aman askerlik demeyelim Samsun dan kağıt geldi beni uzman olarak istiyorlarSana yakışır , Askerde işine yarar anlarsınya cnm
Neyini görmüşlerde uzman ol diyorlarAman askerlik demeyelim Samsun dan kağıt geldi beni uzman olarak istiyorlar
Bilemedim sanki tepki buraya pek uymadı gibi. Bir şeyleri yorumlarken, değerlendirirken daha bir tatlı oluyor onu kullanmak.
Beni görmeden de sevebilirler Ayrıca Sağlıkçı olmam nedeniyle uzun dönem uzman tarzı yapmamı istiyorlar herhalNeyini görmüşlerde uzman ol diyorlar
Yok kardeşim sağ olasın düşünmen yeterli ne gerek hediyeyeBilemedim sanki tepki buraya pek uymadı gibi. Bir şeyleri yorumlarken, değerlendirirken daha bir tatlı oluyor onu kullanmak.
Bu arada @gözlemci tebrikler yıllar sonra 15 bin yapmışsın. Nice güzel mesajlar diliyorum. Sen hediye falan pek umursamazsın zaten bir de onlarla uğraştırmazsın heralde beni.
Çok teşekkür ederim 🙂@gözlemci tebrik ederim.
İnşallah çok teşekkür ederimTebrikler kardeşim, nice güzel mesajlara.
Yaa bu ne güzel bir mesajdır cidden Allah razı olsun iyi ki tanışmışız Her zaman varlığını bildiğim için mutluyum Allah yokluğunu aratmasın moral motivasyon herşeyimle yanımda oldun sağol ablamm@gözlemci Enisim paşam kardeşimmm nice mesajlara canım benim tabirimle ablasının kuzusu sen bana bu forumun kazandırdığı en değerlilerinden birisin seni o kadar çok seviyorum ki hiç bir kelime ile anlatamam ki ben çoğu zaman sana abladan çok anne gibi oluyorum sohbet ederken bunun senin hoşuna gitmesi ve her zaman abla iyiki varsın iyi tanımışım demen o kadar güzel ki ben sonuna kadar ablan olmaya devam edeceğim her zaman istediğin gibi dualarımla tüm kalbimle yanında olacağım nice mesajlara diliyorum canım benim
Kıymetlime güzel bir şarkı armağan edeyim dedim
Sen pembe teskerlik düşünüyorsun , bunlar seni uzun süreli kadrolu istiyorBeni görmeden de sevebilirler Ayrıca Sağlıkçı olmam nedeniyle uzun dönem uzman tarzı yapmamı istiyorlar herhal
Yok kardeşim sağ olasın düşünmen yeterli ne gerek hediyeye
Çok teşekkür ederim 🙂
İnşallah çok teşekkür ederim
Yaa bu ne güzel bir mesajdır cidden Allah razı olsun iyi ki tanışmışız Her zaman varlığını bildiğim için mutluyum Allah yokluğunu aratmasın moral motivasyon herşeyimle yanımda oldun sağol ablamm