gözlemci 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başkasının resmini ekleyemem, heleki çeken bensem. Kurallara uyuyorum :)

çarşıda yok ama mahallede var kar. Şuan yine kaplamış yeri :D Bakalım eve gidene kadar çarşıda da olacakmı kar :D

hahahhaha :F
tamam işlem tamam. harika gözlük arası gidip geldi klavye :F
Senin mahalle dediğin yer merkeze çok mu uzak niye öyle farlılıklar var 😱

Fotoğraf makinesi ile mi çekiyorsun fotoğrafları? Çok net çıkıyor fotoğraflar ya da telefon iyi olunca. :A

Manzara da çok iyi. :)
Telefon ama iPhone değil :A
Telefonumu çok kötü kullanıyorum :F yani çok yükleniyorum. Dizi izliyorum, fotoğraf çekiyorum ve foruma sadece telefonla giriyorum. Tüm açtığım konular telefonumla :bhr: ama son zamanlarda bozulma sinyalleri veriyor arada :A

Hayvancıklara yem vermeyin diyorlar peki bu haycancıklar soğuktan ölmez mi aç kalınca :(
Hayvan haklarına önem veren bir ülkeyiz. Aç bırakırlarmı hiç.
Kuşlara özel mekanlar var ama burası çarşının göbeği ve farelerde çoğaldığı için uyarmak zorunda kaldılar.

Telefon ama iPhone değil :A
Telefonumu çok kötü kullanıyorum :F yani çok yükleniyorum. Dizi izliyorum, fotoğraf çekiyorum ve foruma sadece telefonla giriyorum. Tüm açtığım konular telefonumla :bhr: ama son zamanlarda bozulma sinyalleri veriyor arada :A

Hayvan haklarına önem veren bir ülkeyiz. Aç bırakırlarmı hiç.
Kuşlara özel mekanlar var ama burası çarşının göbeği ve farelerde çoğaldığı için uyarmak zorunda kaldılar.
Telefonun markası ne öyle, Sony falan mı? Çok iyi çekiyor gibi duruyor. :A

Bu Göteborg'un göbeği, tramvayların bulunduğu merkez çarşı. Bir sürü "mahalesi" var ve hepsinin çarşısı farklı. Daha güzelleride var :D

Samsung ve öyle pahalıda değildi :A
Megapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte. :A

Megapikseli iyi olan telefondur muhtemelen. Bizim ülkedeki telefonların pahalılığıyla, sizin oradaki pahalılık bir değil işte. :A
Yok ya ben bunu aldığımda Almanya'daki kuzenim ve Türkiye'deki kuzenim hepimiz aynı marka almışız. Hepside birbirine yakındı ama bizde elektronik şeyler size oranla daha hesaplı :F
Telefon burda iyi ama Türkiye'de bir süre sonra kullanılmadığı için oradakilere vermek mantıksız oluyor

Bugün işe giderken çektim:bhr:
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede :D
@gözlemci

Hala benziyormu kiliseye? :A

Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin :A

Yok, bu açıdan terk edilmiş 3 harfli yerlerine benziyor :A:A

Hakatten manzara harika ya..