Beni görmeden de sevebilirlerAyrıca Sağlıkçı olmam nedeniyle uzun dönem uzman tarzı yapmamı istiyorlar herhal
Yok kardeşim sağ olasındüşünmen yeterli ne gerek hediyeye
Çok teşekkür ederim 🙂
İnşallah çok teşekkür ederim
Yaa bu ne güzel bir mesajdır cidden Allah razı olsun iyi ki tanışmışızHer zaman varlığını bildiğim için mutluyum Allah yokluğunu aratmasın moral motivasyon herşeyimle yanımda oldun sağol ablamm
Yoo utanması gereken biri varsa onlar utansınHahahah Aaa işte sonuç olarak sen kaçıp gelmeyi düşünüyon onlar seni uzun vadeli düşünüyor . Hiç utanmadınmı kendinden
Ben sana daha iyi laf giydirdim ama hoşuna gitmiş anlaşılan da pek seni etkilememiş
Hala benziyormu kiliseye?@Dosi sen oraya Göteborg demişsin de orası resmen Bremen Kilisesi'nin önü.. Avrupa'da her yer aynı sanırım.
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksinburdaki manzara harika ama kuşlar benim sevdiğim tür değil o gün paylaştığın resimdekiler daha bir isveçe özgüydü bunlar bildiğin güvercinbana koltrast karğası lazım
Bugün işe giderken çektim
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede
@gözlemci
Hala benziyormu kiliseye?
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin
Geçen sefer 7.40 idi ama bu 8.10 geçe.resim harika çektiğinde saat kaçtı isveçte hep hava durumu loş ışık altında gözüküyor birde şu tabelayı merak ettim ne diyorki orda? ördek kaz güvercin ve leylek girebilir ama tavuk buraya giremezorda sanki tavuk işaretinin üstünde çarpı var
ama sadece tavuğa benzeyen kuşun üstü çizili ?Geçen sefer 7.40 idi ama bu 8.10 geçe.
Tabela ise kuşları doyurmayın yazıyor.
Büyük fareler çoğalıyor ondan
ay tamam eve giderken bastonuda tabelayıda çekecemama sadece tavuğa benzeyen kuşun üstü çizili ?
hep merak ettiğim yerler uzakta kalıyor nedense net göremiyorum o günde bastonu göremedik
güzel bir kız oturmuşsa koltuğa kızı rahatsız edip kaldırma, kızı çeksende oluray tamam eve giderken bastonuda tabelayıda çekecem
bastonlu koltuk boş olur inşallah
Eğer farkettiysen ben yüzü belli olanları boyalıyorum suratı. Sana bir sokak resmi çekmiştim. Orda uygulamıştımgüzel bir kız oturmuşsa koltuğa kızı rahatsız edip kaldırma, kızı çeksende olur
niye sen google eart müsün? niye boyalıyorsunki kızıEğer farkettiysen ben yüzü belli olanları boyalıyorum suratı. Sana bir sokak resmi çekmiştim. Orda uygulamıştım
Ne kadar çabuk değişmiş hava daha geçen kar vardı 😱Bugün işe giderken çektim
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede
@gözlemci
Hala benziyormu kiliseye?
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin
Teşekkür canımTebriks canım
Başkasının resmini ekleyemem, heleki çeken bensem. Kurallara uyuyorumniye sen google eart müsün? niye boyalıyorsunki kızıbundan sonra suratı net gözükmeyen resimlere bakmam
çarşıda yok ama mahallede var kar. Şuan yine kaplamış yeriNe kadar çabuk değişmiş hava daha geçen kar vardı 😱
Teşekkür canım
hahahhaha@Dosi yukardaki mesajıma tekrar harika atman lazım ben anlamam bir kez oldu gördüm harikayıonu niye gülücükle değiştiriyorsunki haksızlık bu
Peki çekmem artık
manzara resimleri çekebilirsin ama içinde kazayla insan(yani kızPeki çekmem artık
Yeterince çektim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?