gözlemci 15.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni görmeden de sevebilirler :A :A Ayrıca Sağlıkçı olmam nedeniyle uzun dönem uzman tarzı yapmamı istiyorlar herhal :A

Yok kardeşim sağ olasın :bhr: düşünmen yeterli ne gerek hediyeye :A

Çok teşekkür ederim 🙂

İnşallah çok teşekkür ederim :bhr:

Yaa bu ne güzel bir mesajdır cidden Allah razı olsun iyi ki tanışmışız :blush::blush::blush: Her zaman varlığını bildiğim için mutluyum Allah yokluğunu aratmasın moral motivasyon herşeyimle yanımda oldun sağol ablamm :bhr::bhr:

:bhr::praying:Canımm Her zamanda olacağım yanında olmaya devam edeceğim enisim benim:kissingheart:

Hahahah Aaa işte sonuç olarak sen kaçıp gelmeyi düşünüyon onlar seni uzun vadeli düşünüyor . Hiç utanmadınmı kendinden :A :A :A
Yoo utanması gereken biri varsa onlar utansın :A Bana teklif etmeden önce düşünmeleri gerekirdi bu genç kabul eder mi acaba diye :F
@Çiğdem- sana çok iyi laf giydirmiş gibi:) sen griyle kurtaramazsın :)
Ben sana daha iyi laf giydirdim ama hoşuna gitmiş anlaşılan da pek seni etkilememiş :F

Bugün işe giderken çektim:bhr:
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede :D
@gözlemci

@Dosi sen oraya Göteborg demişsin de orası resmen Bremen Kilisesi'nin önü.. Avrupa'da her yer aynı sanırım.
Hala benziyormu kiliseye? :A

burdaki manzara harika ama kuşlar benim sevdiğim tür değil o gün paylaştığın resimdekiler daha bir isveçe özgüydü bunlar bildiğin güvercin :) bana koltrast karğası lazım :)
Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin :A

Bugün işe giderken çektim:bhr:
Aynı konudaki ilk resimdeki mekan. Artık aydınlık günlere başlıyoz belli oluyor resimdede :D
@gözlemci

Hala benziyormu kiliseye? :A

Havalar ısınsın deniz manzaralı resimler göreceksin :A

resim harika çektiğinde saat kaçtı isveçte hep hava durumu loş ışık altında gözüküyor birde şu tabelayı merak ettim ne diyorki orda? ördek kaz güvercin ve leylek girebilir ama tavuk buraya giremez:) orda sanki tavuk işaretinin üstünde çarpı var :)

resim harika çektiğinde saat kaçtı isveçte hep hava durumu loş ışık altında gözüküyor birde şu tabelayı merak ettim ne diyorki orda? ördek kaz güvercin ve leylek girebilir ama tavuk buraya giremez:) orda sanki tavuk işaretinin üstünde çarpı var :)
Geçen sefer 7.40 idi ama bu 8.10 geçe.
Tabela ise kuşları doyurmayın yazıyor.
Büyük fareler çoğalıyor ondan :D

Geçen sefer 7.40 idi ama bu 8.10 geçe.
Tabela ise kuşları doyurmayın yazıyor.
Büyük fareler çoğalıyor ondan :D
ama sadece tavuğa benzeyen kuşun üstü çizili ? :)
hep merak ettiğim yerler uzakta kalıyor nedense net göremiyorum o günde bastonu göremedik :)

ama sadece tavuğa benzeyen kuşun üstü çizili ? :)
hep merak ettiğim yerler uzakta kalıyor nedense net göremiyorum o günde bastonu göremedik :)
ay tamam eve giderken bastonuda tabelayıda çekecem :F
bastonlu koltuk boş olur inşallah :F

Eğer farkettiysen ben yüzü belli olanları boyalıyorum suratı. Sana bir sokak resmi çekmiştim. Orda uygulamıştım :)
niye sen google eart müsün? niye boyalıyorsunki kızı:) bundan sonra suratı net gözükmeyen resimlere bakmam :)

@Dosi yukardaki mesajıma tekrar harika atman lazım ben anlamam bir kez oldu gördüm harikayı:) onu niye gülücükle değiştiriyorsunki haksızlık bu :)

niye sen google eart müsün? niye boyalıyorsunki kızı:) bundan sonra suratı net gözükmeyen resimlere bakmam :)
Başkasının resmini ekleyemem, heleki çeken bensem. Kurallara uyuyorum :)

Ne kadar çabuk değişmiş hava daha geçen kar vardı 😱

Teşekkür canım :A :A :bhr:
çarşıda yok ama mahallede var kar. Şuan yine kaplamış yeri :D Bakalım eve gidene kadar çarşıda da olacakmı kar :D

@Dosi yukardaki mesajıma tekrar harika atman lazım ben anlamam bir kez oldu gördüm harikayı:) onu niye gülücükle değiştiriyorsunki haksızlık bu :)
hahahhaha :F
tamam işlem tamam. harika gözlük arası gidip geldi klavye :F