Ne güzel bir dizi valla entrika zengin vb gibi şeyler olmadan da dizi yapılabiliyormuş demekkiOnu biliyorum evet, Tes, uçak ve soba borusu o adama ait.
Ne güzel bir dizi valla entrika zengin vb gibi şeyler olmadan da dizi yapılabiliyormuş demekkiOnu biliyorum evet, Tes, uçak ve soba borusu o adama ait.
Aynen oldukça samimi. Kalk Gidelim'in yerine geçtiği için ilk başlarda soğuktum diziye ama Kalk Gidelim iyi ki bitmiş ve yerine Gönül Dağı gelmiş.Ne güzel bir dizi valla entrika zengin vb gibi şeyler olmadan da dizi yapılabiliyormuş demekki
Bölüm su gibi kaydı gitti valla resmen20. bölüm çok güzeldi. Abdullah amca ile Serdar'ın yolculukları çok iyi, adeta tadından yenmiyor dercesine.
Düğüncü Muammer'in hikayesini izledik, dinledik 20. bölümde. En sondaki sözü çok güzeldi. "Kolumuza giren de emanettir bize, kucağımıza verilen de. Ve şu hayatta başlı başına bir emanettir, vesselam."
21. bölümü merakla bekliyoruz.
Aynen. Sefer reis mutlu oldu sonunda. Fragmanda da diyor ya bu şekilde de bir ömür durabilirim.Bölüm su gibi kaydı gitti valla resmen
Ulan şu fikret bi gitmedi gitsin ya artık diziden hangi diziye girse diziden soğuyorum yeminle valla 😬😬😬😤
Diziyi an itibariyle bıraktımCiritçi Abdullah bile TT listesinde. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 100677
------
22. BÖLÜM 1. FRAGMANI
@seyfullXh @emreemreu
Ciritçi Abdullah in TT olması yaşara vurduğu tokattir kesinCiritçi Abdullah bile TT listesinde. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 100677
------
22. BÖLÜM 1. FRAGMANI
@seyfullXh @emreemreu
Yaşar kimdi?Ciritçi Abdullah in TT olması yaşara vurduğu tokattir kesin
Hemşire elifin yüzük attığı adam ama bu bölümde ciritci Abdullah elinin tersini gösterdiYaşar kimdi?
Haa, sonradan gelmiş. İlk bölümlerde yoktu karakter, bende ben mi hatırlamıyorum acaba dedim.Hemşire elifin yüzük attığı adam ama bu bölümde ciritci Abdullah elinin tersini gösterdi