Cemile ve Veysel hariqa
Gördük ama trt1 düşüş yaşayacak haftaya
Bu dizi nasıl 10 reyting alıyor? Klasik TRT1 dizisi Kalk Gidelim, Tövbeler Olsun'dan hiç farkı yok.12. BÖLÜM 1. FRAGMANI
İlk 2 bölüm dışında izlemedim, ama ilk iki bölümde görüntüsü, müzikleri harikaydı. Sırf onlar için bile izlenir.Bu dizi nasıl 10 reyting alıyor? Klasik TRT1 dizisi Kalk Gidelim, Tövbeler Olsun'dan hiç farkı yok.
30 saniyelik fragmana göre mi karar verdin?Bu dizi nasıl 10 reyting alıyor? Klasik TRT1 dizisi Kalk Gidelim, Tövbeler Olsun'dan hiç farkı yok.
Evet öyle yaptım.30 saniyelik fragmana göre mi karar verdin?
Çok ilginç.İlk 2 bölüm dışında izlemedim, ama ilk iki bölümde görüntüsü, müzikleri harikaydı. Sırf onlar için bile izlenir.
Gönül Dağı > tüm TRT 1 dizileri...
Sen başlayacaktın bir ara, ne oldu?İlk 2 bölüm dışında izlemedim, ama ilk iki bölümde görüntüsü, müzikleri harikaydı. Sırf onlar için bile izlenir.
Gönül Dağı > tüm TRT 1 dizileri...
Bir türlü başlayamadım.. Ama en yakın zamanda çıkaracağım aradan, Cumartesi günüm boş.Sen başlayacaktın bir ara, ne oldu?
Dizinin tamamını izlemedim sadece ilk bölümün tamamını izledim daha sonra sahne sahne bakabildim ama yani hiç izlemeyen biri bile Gönül Dağı’nı bu iki diziye benzetmezdi. O iki dizide de full komedi var ama bu dizide komedinin yanına çok sağlam dram hikayeleri de var. Ayrıca her karakterin ayrı hikayesi var ve hepsi ince ince işleniyor, sadece başrollere odaklanılmıyor. Çevremde severek izleyen çok mesela samimi buluyorlar. Senin sadece fragman izleyerek bu kanıya varman şaşırttı açıkçası.Bu dizi nasıl 10 reyting alıyor? Klasik TRT1 dizisi Kalk Gidelim, Tövbeler Olsun'dan hiç farkı yok.
Sadece birşeyde anlaşalım ben kanal (TV8) fanı değilim orada yayınlanan yarışmaları izlediğimden başarılı olmalarını istiyorum o kadar.Dizinin tamamını izlemedim sadece ilk bölümün tamamını izledim daha sonra sahne sahne bakabildim ama yani hiç izlemeyen biri bile Gönül Dağı’nı bu iki diziye benzetmezdi. O iki dizide de full komedi var ama bu dizide komedinin yanına çok sağlam dram hikayeleri de var. Ayrıca her karakterin ayrı hikayesi var ve hepsi ince ince işleniyor, sadece başrollere odaklanılmıyor. Çevremde severek izleyen çok mesela samimi buluyorlar. Senin sadece fragman izleyerek bu kanıya varman şaşırttı açıkçası.
TV8’de olsaydı asla sorgulamazdın nasıl 10 aldığını.
İzlemezsin olur biter izleyenlerin hevesini kırmayın lütfenBu dizi nasıl 10 reyting alıyor? Klasik TRT1 dizisi Kalk Gidelim, Tövbeler Olsun'dan hiç farkı yok.
Heves kırmakla alakası yok durumun sadece şaşırdım ve çok normal bir fragman görünce sormak istedim ne artısı olduğunu dizinin.İzlemezsin olur biter izleyenlerin hevesini kırmayın lütfen