Hee biliyorum diziyi ama hiiç izlemedim sağolZengin Kız Fakir Oğlan, TRT 1'in eski dizilerinden.
Hee biliyorum diziyi ama hiiç izlemedim sağolZengin Kız Fakir Oğlan, TRT 1'in eski dizilerinden.
Birbirlerine acayip benzettim o zaman bu oğlan Güneşin Kızları'nda Burcu'nun partneriydi o zaman. Eskişehirliler bozulmuş sonuçta o yer kullandığı için. Barajla aynı durum geçerli değil bence.Yok Afili Aşk'a konuk olan Hasan Denizyaran'dı. O Berk'ten daha iyi.
Ecem Özkaya'yı bende ZKFO'dan dolayı seviyorum, ama burada karakteri pek geri planda kalmış gibi. Çoğu dizide öyle zaten, örneğin Baraj'da plaka Isparta ama çekilen yer Sakarya. Takılacak pek bir şey yok bence.
Perşembe günü tahminlerde batmama neden olduğu için daha da gıcık oldum o diziye.
Aynen, Güneşin Kızları'nda beraber oynuyorlardı. Oradan kalmıştır aklında. Konuk olanda bu.Birbirlerine acayip benzettim o zaman bu oğlan Güneşin Kızları'nda Burcu'nun partneriydi o zaman. Eskişehirliler bozulmuş sonuçta o yer kullandığı için. Barajla aynı durum geçerli değil bence.
Bu adam resmen aynıAynen, Güneşin Kızları'nda beraber oynuyorlardı. Oradan kalmıştır aklında. Konuk olanda bu.
![]()
Bilmem oyunculuğunu pek bilmiyorum hiç dizisi var mı bu konuğunYok ya...Ama Berk'ten daha iyi.
![]()
4N1K'nın ilk filminde oynadı. 'Hayat Sevince Güzel' ve 'Elif' dizisinde oynadı.Bilmem oyunculuğunu pek bilmiyorum hiç dizisi var mı bu konuğun![]()
Pek bir kariyeri yokmuş4N1K'nın ilk filminde oynadı. 'Hayat Sevince Güzel' ve 'Elif' dizisinde oynadı.
Aynen.Pek bir kariyeri yokmuş
Sefirin KıZı tadında
Zümrüdüanka dan ebru ünlü de gitmiş glbOndan daha iyi.![]()
İzlemeyi bıraktım ben artık.Zümrüdüanka dan ebru ünlü de gitmiş glb
Vaybe iki dizi bırakmışsın kuzey yıldızı da galiba izliyordunİzlemeyi bıraktım ben artık.O diziden de eski bölümlerin tadını alamadım. Artık Cumartesi günleri sadece Gönül Dağı var benim için.
![]()
Zümrüdüanka'nın sadece yeni sezon ilk bölümünü izledim, sonra sahne sahne devam ettim. Ama o da yoruyor ve sahne sahne olunca kopukluk oluyor.Vay ve iki dizi bırakmışsın