Bak bak süper zaten instagram da begenmissin yaHaa, sonradan gelmiş. İlk bölümlerde yoktu karakter, bende ben mi hatırlamıyorum acaba dedim.
Tokat sahnesine bakayım bir, merak ettim.
------
Bak bak süper zaten instagram da begenmissin ya
Bak bak süper zaten instagram da begenmissin yaHaa, sonradan gelmiş. İlk bölümlerde yoktu karakter, bende ben mi hatırlamıyorum acaba dedim.
Tokat sahnesine bakayım bir, merak ettim.
Bak bak süper zaten instagram da begenmissin ya
Bakmadan beğenmişimdir.Bak bak süper zaten instagram da begenmissin ya
------
Öyle bi vuruşu vardı ki başkası olsa öteki tarafa çoktan gitmişti sanki mermer Tokatcısı gibi 🤣🤣
Valla ya. Tokat atma sezonu oldu bu sezon resmen, her dizide bir tokat oluyor.Öyle bi vuruşu vardı ki başkası olsa öteki tarafa çoktan gitmişti sanki mermer Tokatcısı gibi 🤣🤣
Bu ne ya. Ferda'mın tokadı insanı başka diyarlara götürüyor, bu basit tokat.
Bu ne ya. Ferda'mın tokadı insanı başka diyarlara götürüyor, bu basit tokat.
Dur Ferda'nın tokadı mı halt etmiş, orayı yeni gördüm. Bir de Ferda'cı olmuştun. Kınadım.
Dur Ferda'nın tokadı mı halt etmiş, orayı yeni gördüm. Bir de Ferda'cı olmuştun. Kınadım.
Aa bu ne böyle nispet yapar gibi.
Artık GİF'ler ile yanıt vermeyi düşünüyorum. Her mesaja uygun bir GİF varmış, ama güzel oldu.Aa bu ne böyle nispet yapar gibi.
Cuk oturuyor valla. Hele Akrep'in GİF'leri bir başka.Artık GİF'ler ile yanıt vermeyi düşünüyorum. Her mesaja uygun bir GİF varmış, ama güzel oldu.
Canın tokat istiyor galiba selooo 🤣🤣🤣Bu ne ya. Ferda'mın tokadı insanı başka diyarlara götürüyor, bu basit tokat.
Akrep demişken fragman gelemedi hala.Cuk oturuyor valla. Hele Akrep'in GİF'leri bir başka.
Yok yok, haşa.Canın tokat istiyor galiba selooo 🤣🤣🤣
Ama ayıp bu yaptıkları. 😡Akrep demişken fragman gelemedi hala.
Ferda mı yoksa ciritçi Abdullah mı tarafını seç biri öldürür digeri süründürürYok yok, haşa.
Ciritci Abdullah'ı bilmem etmem, ondan Ferda çaksın bir tane zaten yaptığının karşılığını Perihan Emgen fitil fitil burnundan getirir.Ferda mı yoksa ciritçi Abdullah mı tarafını seç biri öldürür digeri süründürür
Final olursa eğer akrep annesi denilen o kadına bi tane vursun yeminle neymiş öyle o kadın ya şeytan'ın avukatı gibi 😅😅Ciritci Abdullah'ı bilmem etmem, ondan Ferda çaksın bir tane zaten yaptığının karşılığını Perihan Emgen fitil fitil burnundan getirir.
Yok yok avukatı değil vücut bulmuş hali resmen. Hele Ferda hapisten çıkınca iyice azıttı. 😡Final olursa eğer akrep annesi denilen o kadına bi tane vursun yeminle neymiş öyle o kadın ya şeytan'ın avukatı gibi 😅😅
Demekki tokat zamanı gelmişte geçiyor bileYok yok avukatı değil vücut bulmuş hali resmen. Hele Ferda hapisten çıkınca iyice azıttı. 😡
Ohoo 40 yıl geçti.Demekki tokat zamanı gelmişte geçiyor bile