Bitane vursa kesin direk öteki tarafa r.i.p lenir 🤣🤣🤣Ohoo 40 yıl geçti.
Bitane vursa kesin direk öteki tarafa r.i.p lenir 🤣🤣🤣Ohoo 40 yıl geçti.
Bir tane lamba lazım ama, lambasız kesin sonuç vermeyebilir.Bitane vursa kesin direk öteki tarafa r.i.p lenir 🤣🤣🤣
Biraz andırıyor, evet.@emreemreu şimdi özetini seyrediyorum da küçük çocuk daniel Radcliffe in küçüklüğüne çok benziyor.
Özetini izledim.Gözlerim doldu.Biraz andırıyor, evet.
İzle izle çok güzel dizi.
Daha önce hiç izledin mi? Hem ağlatır, hem güldürür. Bir bölümde dört mevsimi de yaşatır.Özetini izledim.Gözlerim doldu.
Başından beri takip etmedim.Ama konuya az çok hakimim.Sadece bazen hafta içi tekrarlarına denk gelmiştim.10 ile 13 bir de 16 civarı.Daha önce hiç izledin mi? Hem ağlatır, hem güldürür. Bir bölümde dört mevsimi de yaşatır.
Yazın baştan başlamanı tavsiye ederim.Başından beri takip etmedim.Ama konuya az çok hakimim.Sadece bazen hafta içi tekrarlarına denk gelmiştim.10 ile 13 bir de 16 civarı.
Sen yeşil deniz i seyretmişliğin var mı? Benzer yanları var gibi...Yazın baştan başlamanı tavsiye ederim.
Yeşil Deniz'e benzetiyorlar evet ama izlemedim onu hiç.Sen yeşil deniz i seyretmişliğin var mı? Benzer yanları var gibi...
Ben de sana onu şiddetle tavsiye ederim. Dört mevsimin başlangıcıYeşil Deniz'e benzetiyorlar evet ama izlemedim onu hiç.