Dizide zaten yeterince dram var.Tadını kaçırmamak lazım diye düşündüm.Ayrıca neden ayrılıyor ki.Kenan ile ne güzel bir çifttiler.Yanlış mıyım? Yanlışsam yanlışsın de.
Dizide zaten yeterince dram var.Tadını kaçırmamak lazım diye düşündüm.Ayrıca neden ayrılıyor ki.Kenan ile ne güzel bir çifttiler.Yanlış mıyım? Yanlışsam yanlışsın de.
Zaten o sahnede dramın dibine vurmuşlardı.Dizide zaten yeterince dram var.Tadını kaçırmamak lazım diye düşündüm.Ayrıca neden ayrılıyor ki.Kenan ile ne güzel bir çifttiler.
Çocuklarına karşı öyle bir tutum mu sezdin?Amcaoğullarının, babaları gibi davranmaları hiç sempatik durmuyor. Umarım bir daha olmaz.
Geçen bölümde vardı bir sahnesi.Adile bu bölüm geliyormuş, Filiz'in annesi rolüyle. O zaman HüsAd olsun bir an önce.
Ekli dosyayı görüntüle 123114
Kendi aralarında rekabet ediyorlar ya, önce ben yapacağım gibisinden.Çocuklarına karşı öyle bir tutum mu sezdin?
Peki , Veysel ile Ramazan’a n’oldu da araları bozuldu?Geçen bölümde vardı bir sahnesi.
------
Kendi aralarında rekabet ediyorlar ya, önce ben yapacağım gibisinden.
Geçen bölüm sadece Erkan & Yeşim sahnelerine bakmıştım.Geçen bölümde vardı bir sahnesi.
Forma giyme videosu yok mu 😂😂
Geldi la geldi.Gitti la ya Veysel
Aslında Burak Can'ın, Sude Zülal Güler ile olan sahneleri hariç diğer sahnelerinde bana pek soğuk gelmedi. Ama ikili arasında olan sahnelerde bir olmamışlık ve soğukluk seziyorum kendi adıma. Belki ileriki bölümlerde değişir bilemiyorum.Burak Can ve Sude Zülal Güler'i çekip alamıyor muyuz bu diziden?
Burak Can yakışmış bence diziye. Sude Zülal biraz soğuk durduğu için şimdilik böyle görünüyor ama Burak Can'a bir yakınlaşma olursa daha sıcak geleceğini düşünüyorum.Aslında Burak Can'ın, Sude Zülal Güler ile olan sahneleri hariç diğer sahnelerinde bana pek soğuk gelmedi. Ama ikili arasında olan sahnelerde bir olmamışlık ve soğukluk seziyorum kendi adıma. Belki ileriki bölümlerde değişir bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?