TRT 1 Gönül Dağı - Dizi Yorumları

Dizide zaten yeterince dram var.Tadını kaçırmamak lazım diye düşündüm.Ayrıca neden ayrılıyor ki.Kenan ile ne güzel bir çifttiler. :)
Zaten o sahnede dramın dibine vurmuşlardı. :A

Kendisi ayrılmak istemiştir bence. Ailesi ile olan hikayesi bitmişti. Kenan ile olan hikayesi için devam edebilirdi ama. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şimdi 104. Bölümde yayınlandığına göre kimler tam olarak gitti ? (Ecem Özkaya ve Zümre kesin. Benim anladığım) Keriman da sanırım gitti. Gülşıl kesin gitti 😂 Kenanda mı gidici? Bir haber falan çıktı mı onun adına? Ben göremedim. İsmet karekterini sanırım çok özleyeceğim. Ben çok begeniyordum. Ayrıca Ali'nin çocukluğu baya baya Berk Atan'a benziyor. Cast ekibini tebrik etmek lazım

Yeni sezon ilk bölümünü az önce izledim. Dizi 6 yıl zaman atlaması ile başladı. Zaman atlamaları genelde pek sevilmez ama diziye yeni hikayeler kattığı da bir gerçek. :)

4 sezon içerisinde açılış olarak en sönük olanı olmuş bence. Yine de ekranlarda izlenilebilecek en iyi dizilerden bir tanesi. :)

Çocuk oyuncular diziye uyum sağlamış ancak çok fazla ön plandalardı, biraz daha geri olanlarda olmaları gerektiğine inanıyorum ki ilerleyen bölümlerde öyle olacaktır. Veysel'in çocuğunu seçtikleri oyuncu daha önceki bölümlerde Veysel'in çocukluk halini oynuyordu ama gerçekten benziyor. Mantıklı da bir hareket yapmışlar böyle yaparak. :)

Selma-Taner olayı yeni sezonda fazla uzamayacak gibi duruyor. Zaten uzamış uzayacağı kadar. 6 sene az mı? :A

Ağıtçı Hüseyin'in evlenmesine anlam veremedim ama Süeda Çil'in oynadığı karakter ile bir yakınlık kuracak gibi duruyor. Günşıl'ın ölüm sebebi daha gerçekçi olabilirdi. Geçmişe dönük bir cenaze sahnesi bekliyorum, Ramazan'ın annesini kaybedişindeki duygusal halini de izleyebiliriz. :)

Ramazan'ın Ramot olayını yeni sezonda yarıda bırakmazlar umarım.

Amcaoğullarının, babaları gibi davranmaları hiç sempatik durmuyor. Umarım bir daha olmaz. :)

Rıfat-Mihriban sahneleri güzeldi. En azından devamlı bir çift oldular.

Elif-Kenan sahneleri yarım kaldı. Belki de Kenan da ayrılır diziden.

Selami ve Sefer yalnız kaldılar. İkisi de aynı eve çıkıp, beraber dursunlar, iki kader yoldaşı olarak. :A

Erkan'ın büyüklüğünü oynayan Burak Can da diziye renk kattı. Role uygun olduğunu düşünüyorum.

Divane ve Ciritçi sahneleri her zamanki gibi güzeldi. :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
105. bölümde akıcıydı bence. 104. bölüm gibi değildi. Zamanla yeni karakterlerin oturması ile daha da iyi olacaktır bu sezon.

Karınca yuvası olayı bu kadar güzel işlenebilirdi, tebrikler. :)

• Beğendim
Reactions: Hobbit and 12.Adam
Burak Can ve Sude Zülal Güler'i çekip alamıyor muyuz bu diziden?
Aslında Burak Can'ın, Sude Zülal Güler ile olan sahneleri hariç diğer sahnelerinde bana pek soğuk gelmedi. Ama ikili arasında olan sahnelerde bir olmamışlık ve soğukluk seziyorum kendi adıma. Belki ileriki bölümlerde değişir bilemiyorum.

Aslında Burak Can'ın, Sude Zülal Güler ile olan sahneleri hariç diğer sahnelerinde bana pek soğuk gelmedi. Ama ikili arasında olan sahnelerde bir olmamışlık ve soğukluk seziyorum kendi adıma. Belki ileriki bölümlerde değişir bilemiyorum.
Burak Can yakışmış bence diziye. Sude Zülal biraz soğuk durduğu için şimdilik böyle görünüyor ama Burak Can'a bir yakınlaşma olursa daha sıcak geleceğini düşünüyorum. :)