- Reaksiyon puanı
- 34,589
- Puanı
- 1,061
Veyselin sözü çok koydu be.. "beni hangi divana koyarsanız koyun fark etmez"
Evet beklenen o sahne 108'de geldi. Çok etkileyici olmuştu, Ramazan duygu seline döktü bizi.Geçmişe dönük bir cenaze sahnesi bekliyorum, Ramazan'ın annesini kaybedişindeki duygusal halini de izleyebiliriz.
Kendi adıma konuşuyorum ben ilk bölümden beri Gönül dağı izledim izliyorum o herkese beni katmaHayatının herhangi bir evresinde GD izlemeyen herkes bu sezon GD fanı oldu. Üstelik en kötü sezonu.
Bu sezon ilk 2 sezona ulaşamayabilir ama halen daha ekranların izlenebilecek en iyi dizisi.Hayatının herhangi bir evresinde GD izlemeyen herkes bu sezon GD fanı oldu. Üstelik en kötü sezonu.
Hangi sayfa ?Muammer ölecek diye bir şey dolaşıyor X'te, hatta cenaze sahnesi bile çekildi denilmiş. Umarım doğru değildir. 😱
Neee anaaMuammer ölecek diye bir şey dolaşıyor X'te, hatta cenaze sahnesi bile çekildi denilmiş. Umarım doğru değildir. 😱
Hikayesi bitmişti. Biraz ağır dram izleyelim.Muammer ölecek diye bir şey dolaşıyor X'te, hatta cenaze sahnesi bile çekildi denilmiş. Umarım doğru değildir. 😱
Bir tane örnek alabilir miyim?Gönül Dağı ile ilgili kafamda 10 bölümlük bir senaryo oluştu bu sezon için. Hepsi 12+ alacak reyting kalitesinde. Keşke birileri ile denk gelebilsem.
Sen burada yaz, okuyanlar olur belki.Gönül Dağı ile ilgili kafamda 10 bölümlük bir senaryo oluştu bu sezon için. Hepsi 12+ alacak reyting kalitesinde. Keşke birileri ile denk gelebilsem.
Gönül Dağı ile ilgili kafamda 10 bölümlük bir senaryo oluştu bu sezon için. Hepsi 12+ alacak reyting kalitesinde. Keşke birileri ile denk gelebilsem.
Mezarcı İlyas'ın kalan iki oğlu, Yörük Kızı, Dileğin babası, Asya'yı ve en son Serdar'ı diziye tekrar getiriyoruz. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek.. 🤩Sen burada yaz, okuyanlar olur belki.
Utku Ateş hazır boştayken gelebilir, güzel de olur aslında.Mezarcı İlyas'ın kalan iki oğlu, Yörük Kızı, Dileğin babası, Asya'yı ve en son Serdar'ı diziye tekrar getiriyoruz. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek.. 🤩
Serdar'ın mesela kendini bulmuş bir şekilde tekrar gelmesini çok isterim. Tam kendimi buldum derken mesela Bülbül Divanesi ve Selma'nın babası ile karşılaşsın. Dizinin finaline doğru da sonra Ciritçi Abdullah'ın yerine geçen biri olarak gösterilse güzel olurdu bence. (Benim düşüncem.)Utku Ateş hazır boştayken gelebilir, güzel de olur aslında.
Özellikle gıdı gıdı Behçet’in geri dönmesini bende istiyorum. @Yakamoz-Asi seninde geri gelmesini istediğin bir karakter var mı?Mezarcı İlyas'ın kalan iki oğlu, Yörük Kızı, Dileğin babası, Asya'yı ve en son Serdar'ı diziye tekrar getiriyoruz. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek.. 🤩
Özellikle gıdı gıdı Behçet’in geri dönmesini bende istiyorum. @Yakamoz-Asi seninde geri gelmesini istediğin bir karakter var mı?