Büyük bektuva'yı ettim .[emoji2]dilini kesmeli senin .![]()
Fragman bölüm biter bitmez çıktı ve konuda paylaşıldı geç kaldın.Allah kurtarsın nedir yaawww.
Bitti sonunda güzel diziymiş izleriz.
http://www.startv.com.tr/dizi/gonul-isleri/fragmanlar/sayfa/1/gonul-isleri-2-bolum-fragmani
Gençler fragman yayınlanmış. İyi duruyor.
@mrt-06 @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @beyazsoy @denizz19 @Forumdash @ABAY_06 @Ahmad @Billy Kane @hayret bi şey @FahriyEvcen @aserat54 @çiğdem- @-potterhead- @cookies @HachiKo @KayıpSehir @yatutarsa @Arslan Bey @yakup09
Beğendiklerinden emin olmadıklarımını etiketliyeyim.
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @china_shangai
İzleyin hepniz.![]()
Fragman bölüm biter bitmez çıktı ve konuda paylaşıldı geç kaldın.Ama yorumlanmamıştı galiba pek.
Yine süper bir bölüm bekliyor gibi bizleri hayırlısı bakalım tecavüz sahnesini bekliyoruz merakla.![]()
Küçük Sırlar'da Çet Su'nun üstüne atlamıyordu ama Gönül İşleri'nde daha fena bir sahne olacak gibi bekliyoruz.23'den sonraki yorumlarda hiç göremeyince çıkmadı sandım ama Sinem burdada tecavüz'e uğruyor.Bu sahnenin bir benzeri Küçük Sırlardada vardı.
![]()
Küçük Sırlar'da Çet Su'nun üstüne atlamıyordu ama Gönül İşleri'nde daha fena bir sahne olacak gibi bekliyoruz.![]()
Hatırlayamadım valla ne çekmiş bu Suİlk bölüm asansöyde Su'ya olanlaı kasteddim.![]()