Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu tutmaz dediğim diziyi niye izleyeyim :) Ben bu diziyi uzun süredir bekliyorum. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün'e tutmaz dedim. :A
😱 çok şaşırdım gerçi hatçe musticiydi ondan tutar diyorsundur:A

neys bir @Çiğdem- gördüm sanki :F
Semanur Evrener@evrenersema 4h4 hours ago
Bi sürü itici tipi #Gönülİşleri'ne toplamışlar. Hele şu Selma Ergeç. Soğuk nevale :) tam uymuş Fırat Çelik'le :)

Yahu tutmaz dediğim diziyi niye izleyeyim :) Ben bu diziyi uzun süredir bekliyorum. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün'e tutmaz dedim. :A
Ama tanıtım konusuna tutmaz dememiş miydin? :(

tv ye bakmadığım için rakipleri bilmiyorum ama bir macun var gibi ab lik rakip:X
Macun da artık TOTAL'e çalıyor YST ile. Bir O Hayat Benim var AB birde Güldür Güldür Show tekrarı. :A

Bi sürü itici tipi #Gönülİşleri'ne toplamışlar. Hele şu Selma Ergeç. Soğuk nevale :) tam uymuş Fırat Çelik'le :)
Diziyi izlememde hatçemin etkisi büyük tabii. :A Ama dizinin oyuncu kadrosu 10 numara, senaryosu süper. Pazar günleri rahatlıkla zirveyi almalı tüm gruplarda. :)

Sezonun açık ara en başarılı yeni dizisi. :X

Ama tanıtım konusuna tutmaz dememiş miydin? :(

Macun da artık TOTAL'e çalıyor YST ile. Bir O Hayat Benim var AB birde Güldür Güldür Show tekrarı. :A
Tanıtım konusuna yazdığım mesaj:

Ben beğendim gayet güzel olmuş. :) Star TV'nin tutturabileceği ender dizilerden olacaktır. Yazın izleyebilirim gibi diziyi. :)

Ama yazın değil şimdi izliyorum. :F

:A

Star'ım yapıyor ya. :F
Logoyu görmemeye çalışıyorum, Star benim için şöyle;
kY9jjr.jpg

gül panpa sonuçta kanalın fanı ben değilim :A
Fan değilim sempatim var. :F:F

Yok ya @Çiğdem- i Necati Şaşmaz tayfasının dizilerşnden kurtarırsak kaliteyi bulacaktır :X @xemrexxx
hayırrr tatlımmmmm kimse beni ayıramaz necomdan vaçgeçmem karısıyla arasını bozacam daha bana kalıcak necom :A:A:A

hahahahha düşüncelerimin aynısı vlla pes doğrusu 😱😱😱

hayırrr tatlımmmmm kimse beni ayıramaz necomdan vaçgeçmem karısıyla arasını bozacam daha bana kalıcak necom :A:A:A

hahahahha düşüncelerimin aynısı vlla pes doğrusu 😱😱😱
Beğeniyor musun onu gerçekten ? Tamam karizmatik olabilir ama yarısı yok adamın :F

Beğeniyor musun onu gerçekten ? Tamam karizmatik olabilir ama yarısı yok adamın :F
tatlım ben şuan 23 yasındayım 12 yaşında izlemeye başladım kurtlar vadisini
orta okul 1.sınıftayken ve sırayla önce orta okul bitirdim sonra liseyi bitirdim sonrada üniversteyi bitirdim tam 3 tane okul bitirdim bu diziyle birlikte ve hala yeni bölüm seyrediyorum bunu yaşamayan bilemez bence yarın öbürgün evlenir kucağımda bebeğimle yine yeni bölümü izleme fırsatı bulursam eğer tarifsiz bir duygu olucak böyle birşeyi brakamam yanı kuzum:bhr:

tatlım ben şuan 23 yasındayım 12 yaşında izlemeye başladım kurtlar vadisini
orta okul 1.sınıftayken ve sırayla önce orta okul bitirdim sonra liseyi bitirdim sonrada üniversteyi bitirdim tam 3 tane okul bitirdim bu diziyle birlikte ve hala yeni bölüm seyrediyorum bunu yaşamayan bilemez bence yarın öbürgün evlenir kucağımda bebeğimle yine yeni bölümü izleme fırsatı bulursam eğer tarifsiz bir duygu olucak böyle birşeyi brakamam yanı kuzum:bhr:
Tatlım diziye birşey demedim ki :) İnşallah bu fırsatıda bulursun :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato