Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok iyi bir bölümdü yine helal olsun muzaffer amcaya sevda ile tibeti kanatları altına aldı :X

Servet karakteri bu bölümde baya döktürdü.
Diziyi izlemiyorum ancak takip etmiyor da değilim.

İsmail karakterini canlandıran çocuk çok başarılı ve yakışıklı. Aynı şekilde Poyrazdaki çocuk ve Aramızda Kalsındaki kıvırcık da...
Ama Küçük Ağayı canlandıran cocuk😕kötü

18. VE 19. BÖLÜM YORUMU

Muhteşem iki bölümdü. Çok özlemişim oyuncuları ve diziyi. :( İlk olarak bu aralar konu hızlandı ve konu yok derken, birçok konu çıkageldi. Nevra Serezli hoşgeldi, iyiki de geldi. Baya diziye renk geldi. :Z Gonca'da öyle ama bakalım ne zaman ayrılacak :)

Süper iki bölümdü, fragmanlarda enfes. :Z

20. BÖLÜM

Yine süper bir iş çıkarmışlar ortaya. Ortalık yine karıştı. Servet ve Yılmaz yine boşanma kararı aldı. :( Kemal'in tahini... :(
Dizinin sonu güzel bitti ama. :Z Süreyya Hanım ile Servet sarıldı. Buzlar erisin artık. :bhr:

Fragman çok iyi, bekliyoruz diğer bölümü. :Z

21. BÖLÜM

Muhteşem bölümdü yine. :Z Sevda'm evi terk etti. :( Bedir ile çok hoş yakınlaşıyorlar ama. :Z Çok tatlı oluyorlar ikiside. :bhr:

Bu Servet ve Yılmaz'ın boşanmaları. :( Bu sefer gerçekten boşandılar ama, ben çok şaşırdım. :(

Müthiş bölümdü kısacası. :Z Fragmanlarda çok iyi, Yılmaz yeniden DELİ YILMAZ oluyor. :Z

22. BÖLÜM

Yine muhteşem bir bölümdü. Sevda aileye döndü ama bu seferde babaya küstü. :( Cidden bu ailenin başı hiç beladan kurtulamayacak mı. :( Bedir ve Kader evlilikten vazgeçti ve Kader diziden ayrıldı. :( Kader'in kardeşi malesef öldü, diziden böylece ayrıldı.

Çok iyi bir bölüm izledik, diğer bölümde merakla bekleniyor. :Z

23.bölümü izledim
servetin kızı doğdu @Çiğdem- gibi çirkin bir şey neyse umarım güzelleşr çiğdem gibi çirkn kalmaz:F
ismail teleskobu kakaladı muzaffer babaya:F
yıllmaz nuriyi muzaffer babanın emrine verdi komik görüntüler oluştu
yılmaz serveti doğuma götürürken aslında duygusal sahneler oldu ama ben güldüm nedense özelllikle ambulanstaki sahnelere:)
@destere @cookies

23. VE 24. BÖLÜM YORUMU

Yine muhteşem iki bölümdü. Dizi yine o güzel tadına dönmüş. Tibet'e olan nefretim artmaya devam ediyor. :A İsmail reyiz güldürüyor, o da diziye ayrı bir renk katıyor. :)

Diziye bir de Selenimiz geldi. :bhr: Hoşgeldi güzel bebek, inşallah Yılmaz ve Servet'te birleşir. :Z

24 ve 25i iziledşm

dizideki ağıorlaşan drama gitmiş 2 bölümde
bedir sevdaya evlenme teklif etti yılmazla servet düzeldi bunlar saadet sayesinde oldu saadet biliyor ki ailesi mutlu olmadan o omutlu olamaz tam bitti derken saadetin oyunları ortaya çıktı tabi saf ve güzel kız @Çiğdem- in kem gözleri hep .ss @destere @aserat54 @Yiğitt

26 yı izliyom 27ye geçerim birazdan :)

birazdan öyle bir cinayet işlicem ki bundan sonra katiller servet üstün modeli diyecek:X

@Aserat şehribanın panpası fatma gönül işlerine gelmiş adı fatoş olmuş 6 koca eskitmiş :F

Son düzenleme:
Son birkaç bölüm kaldı ama izlemeye kıyamıyorum ya. :T

Bu sezonun kuşkusuz en iyi dizilerinden birisiydi, malesef üzüldüm. Son bölümleri izlemeye kıyamıyorum ama yarın mecbur izleyeceğim. :(

25-26-27 VE FİNAL BÖLÜMÜ YORUMU

Vay be bir dizi daha bitti. :(

Finale doğru bölümler çok iyi geldi. Dizi sonlara doğru daha da toparlamıştı, son bölümlerde dahil finalide beğendim. Herkes mutlu sona kavuştu. Finale özel 2-3 şarkı çaldı ve çok güzel seçilmişti. Konusu biten bir diziye göre çok iyi bir final yaptı, tüm ekibin ellerine sağlık. Çok iyi ve samimi bir iş ortaya çıkarmışlardı.

Elveda Gönül İşleri...
fft99_mf5571248.Jpeg