Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziye büyük bekduva edeceğim.:) :)

bennu harbiden şiir gibi konuşuyor harbiden.:bhr:

Bol gelinlik dizi oalcak baya güzel bu iş yaa.:D

Ahaha .:F Bennu fena çarptı yüzüne kadının.:kiki:

Saadet fenaymış ilk dakkadan kaptı beni.:F

O neydi öyle bee.:F Demekki sen yüzüğü aldın.:F Baya güldüm başlar başlamaz.:F

Wayy be güzel teklifti.:ok:

Şuana kadar en kötü oyuncu Fırat Çelik'ti.:( Sanki dublajları daha iyiydi.:(

Kötü kısımda toparladı ama Fırat yada Asrın.

Son düzenleme:
Sevda harbiden kötü görünüyor.:(

Alev harbiden kocaman duruyor dizide.:F

Eğlenceli sahnelerden bir diğeriymiş Sevda'yı kesme sahnesi.:F

Üzdü bizi Bennu.:(

Selma süper oynuyor.:bhr:

Son düzenleme:
Telaşlanma sahnesi güzeldi.:F

Alev'de hep aynı elbiseyle.:F

Son düzenleme:
Sevda şimdi yandın işte.:F

Saadet şaka sanıyor.😱

Fare suratlıya bak.😱

Sevda yaa.:(

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bennu Yıldırımlar efsane ya. Selmayı söylememe bile gerek yok, harika olmuş fragman merakla bekliyoruz. Bu arada Sezai Aydın'ı Fred Çakmaktaş'a birtek ben mi benzetiyorum? :F

Fragman bölüm biter bitmez çıktı ve konuda paylaşıldı geç kaldın. :A Ama yorumlanmamıştı galiba pek. :F

Yine süper bir bölüm bekliyor gibi bizleri hayırlısı bakalım tecavüz sahnesini bekliyoruz merakla. :A

Fragman bölüm biter bitmez çıktı ve konuda paylaşıldı geç kaldın. :A Ama yorumlanmamıştı galiba pek. :F

Yine süper bir bölüm bekliyor gibi bizleri hayırlısı bakalım tecavüz sahnesini bekliyoruz merakla. :A

23'den sonraki yorumlarda hiç göremeyince çıkmadı sandım ama Sinem burdada tecavüz'e uğruyor.:F Bu sahnenin bir benzeri Küçük Sırlardada vardı.:A:F

Hemen reyting oyununa girmişler tecavüz mü kaldı artık dizilerde ya :D Ama güzel bölüme benziyor. :)

23'den sonraki yorumlarda hiç göremeyince çıkmadı sandım ama Sinem burdada tecavüz'e uğruyor.:F Bu sahnenin bir benzeri Küçük Sırlardada vardı.:A:F
Küçük Sırlar'da Çet Su'nun üstüne atlamıyordu ama Gönül İşleri'nde daha fena bir sahne olacak gibi bekliyoruz. :A

Dün tekrarına baktım şöyle yarım saat filan hiç sarmadı. Aptal aşık komedi ve dram karışımlı işlerden Gına gelmedi mi?

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak