Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

Sponsoru seçiyoruz ama gelir gelmiyor sanki.

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gelirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lig / Kupa Geliri:[/TD]
[TD="align: right"]80.000 €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Stadyum Geliri:[/TD]
[TD="align: right"]410.000 €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sponsor Geliri:[/TD]
[TD="align: right"]0 €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Transfer Geliri:[/TD]
[TD="align: right"]410.000 €[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bir eksik olarak Asist Krallığında oyuncularımız Gol Krallığındaki gibi koyu renkli olarak yazılmıyor.

Spikerle ilgili ana problem çözüldü. Spiker artık maçı doğru bir şekilde eksiksiz olarak anlatacak.

(Nadiren yaşanan fikstürde fazladan 1 gol gözükme sorunu henüz çözülmedi fakat o da gün içerisinde çözüme kavuşturulacak inşallah.
)

Bale'yi tanımıyorsun herhalde ama Real Madrid 100 milyonlara varan paralar teklif ettiği halde Tottenham satmıyor. Dünyanın en değerli 3-4 oyuncusundan biri.

- - - Ekleme - - -

Canlı anlatımda 4-1 ama 5-1 yazılmış ana sayfaya.
@OzaN

Sorun çözüldü bundan sonraki maçlarda öyle bir hata olmayacak ama ne yazık ki geçmişe yönelik işlem yapabilme şansımız yok. Yapmamız durumunda işler çok karışır.

o kadar iyi mi ya
Admin kaşif gitmiyo

kaşif gitmiyo.Daha kaç kez yazacam yahu

Bakacağım kaşife de.

- - - Ekleme - - -

Bu sorun da çözüldü fakat geçmişe yönelik işlem yapılmayacak...

- - - Ekleme - - -

Guilherme Siqueira adlı oyuncumun cezası bitti ama kadroya sokamıyorum. @OzaN

Problemin çözüldüğünü düşünüyorum ama lütfen cezalı bir oyuncu olduğunda kontrol edin durumu.

Sponsor geliri ve transfer gelirinin gösterimiyle ilgili sıkıntı varmış çözüldü. Şu an doğru değerleri görebilirsiniz.

Antrenmana koydum oyuncuları ama antrenmana girmediler üstelik yetenek antrenmanındakileri ellemediğim halde.Kond. Ve Moraldekiler de sıfırladı.

Bu antreman niye çalışmıyor ya?

Antrenmana koyduğum oyuncular antrenmana girmeden çıkmış.
Geçenlerde yine olmuştu ama son dakikalarda koyarak bu hataya yakalanmamıştım.
@OzaN

OzaN post: 1390505' Alıntı:
Benim antrenman çalıştı?

2 kere daha oldu. Oyuncuları dizdim şimdi bakıyorum dizili oyuncular yok sonuçlara bakınca da bu haftayı boş geçtiler yazıyor.