Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

berkann post: 1390510' Alıntı:
Antrenmana koyduğum oyuncular antrenmana girmeden çıkmış. :( Geçenlerde yine olmuştu ama son dakikalarda koyarak bu hataya yakalanmamıştım. :( @OzaN

Ben son dakikalarda koyduğum için yakalanmadım demek. Bakıyorum şimdi nereden kaynaklandığını tespit etmek kolay olmayacak. :(

OzaN post: 1390516' Alıntı:

Ben son dakikalarda koyduğum için yakalanmadım demek. Bakıyorum şimdi nereden kaynaklandığını tespit etmek kolay olmayacak. :(

Ne oluyorsa o son dakikalarda oluyor. :D MC geldi bu sefer kondisyonlar kötü. Şansa bak. :D

darksaal post: 1390629' Alıntı:
Maçların oynanmaması da bununla mı ilgiliydi ?

Yok bugün yaptığım başka bir düzenlemeyle ilgiliydi çözüldü o da. :)

- - - Ekleme - - -

Şu an sanırım eksik olarak sadece kaşifin arada saçma işler yapması ve antrenmanın mobil için basit modu kaldı.

Başka var mı unuttuğum?
@berkann senin taktik nasıl olacaktı? :)

OzaN post: 1390631' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Şu an sanırım eksik olarak sadece kaşifin arada saçma işler yapması ve antrenmanın mobil için basit modu kaldı.

Başka var mı unuttuğum?

4-1-3-2 olmalı. Aslında var ama oyuncular istediğim yerlerde değil. :biggrin:
4=DL-DC-DC-DR
1=MC
3=AML-AMC-AMR
2=ST-ST
olsun. :biggrin:

Alıntıdır. :D

OzaN post: 1390631' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Başka var mı unuttuğum?

4-1-3-2 olmalı. Aslında var ama oyuncular istediğim yerlerde değil. :biggrin:
4=DL-DC-DC-DR
1=MC
3=AML-AMC-AMR
2=ST-ST

:):)

Hedefler sıkıntılı bence. Mesela Valencia reelde genelde üçüncü olan en kötü beşinci olan Valencia'nın oyunda hedefi yedincilik. @OzaN

Hedefler sıkıntılı bence. Mesela Valencia reelde genelde üçüncü olan en kötü beşinci olan Valencia'nın oyunda hedefi yedincilik. @OzaN

Haklısın, bazı takımların hedefleri hiç mantıklı gözükmüyor. Hedefler kadro değerlerine göre hesaplanıyor ama üçüncü sırayı hedefleyen bir takım yokken sadece A. Madrid'in dördüncü sırayı hedeflemesi ve 4. 5. sıraları hedefleyen kimselerin olmaması gerçekten mantıksız. :) Bu sezon için bir şey yapılamaz artık ama gelecek sezondan itibaren geçerli olacak şekilde bir düzenleme yapmaya çalışacağım bu konuda. :)

- - - Ekleme - - -

Teşekkürler. :D Ama önmüüzdeki 2 maç boyunca deneyemeyeceğim. :D

Farketmez, istersen hiç kullanma. :D

Ne zaman antrenmana oyuncu koysam geçen hafta antrenmana oyuncu almadınız diyo daha hiç oyuncum gelişmedi. :(

ozan post: 1390631' Alıntı:
yok bugün yaptığım başka bir düzenlemeyle ilgiliydi çözüldü o da. :)

- - - ekleme - - -

Başka var mı unuttuğum?
4-6-0 :d?

Kaşif ile ilgili problemler sanırım çözüldü detaylı incelemeden geçirdim ve şu an eksiksiz gibi gözüküyor. Yine kaşifin gitmemesi gibi bir problem olursa bildirirsiniz. :)

Bu arada artık kaşiften gelen oyuncular değerinden daha fazlaya alınabilecek. Diğer türlü transfer piyasası anlamsızlaşıyordu. :)

BesaleT post: 1391017' Alıntı:
Ne zaman antrenmana oyuncu koysam geçen hafta antrenmana oyuncu almadınız diyo daha hiç oyuncum gelişmedi. :(

Şanssızlık olmuş herhalde bugünden itibaren al sorun olmaz. :)

çocuklarduymasın post: 1391464' Alıntı:

Mevkilerini yazarsan eklenir. :)

OzaN post: 1391471' Alıntı:
Kaşif ile ilgili problemler sanırım çözüldü detaylı incelemeden geçirdim ve şu an eksiksiz gibi gözüküyor. Yine kaşifin gitmemesi gibi bir problem olursa bildirirsiniz. :)

Bu arada artık kaşiften gelen oyuncular değerinden daha fazlaya alınabilecek. Diğer türlü transfer piyasası anlamsızlaşıyordu. :)

Şanssızlık olmuş herhalde bugünden itibaren al sorun olmaz. :)

Mevkilerini yazarsan eklenir. :)
Araştırayım yazarım

- - - Ekleme - - -

@OzaN şunum gibi mevklerin isimlerini bilmiyorum ama resim buldum
http://this11.com/boards/abEuMrjap8.jpg