Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

çocuklarduymasın post: 1384653' Alıntı:
Mobil modda ilk 11 i ayarlamak için basit moda giriyorum ama kadroyu kaydedince bir iki oyuncu kaydedilmiyor.Örneğin dmc bölgesine basit modda t.costa yı koyuyorum kaydediyorum sonra o bölge boş kalıyo.Anlatabildim İnşallah

DMC için problem çözüldü. Eğer aynı sorunun olduğu başka bir mevki daha varsa o mevkiyi söyleyebilirsin. :)

- - - Ekleme - - -

darksaal post: 1384642' Alıntı:
Yine gitmiyor kaşif bu sefer oyuncu bul dediğinde girdiğin değerler sıfırlanıyor. :(

Bende niye gidiyor bu adam? :(

Hangi değerleri giriyorsun? Bir de sıfırlanma derken default değerlerin olduğu sayfa mı geliyor? :)

OzaN post: 1384707' Alıntı:

DMC için problem çözüldü. Eğer aynı sorunun olduğu başka bir mevki daha varsa o mevkiyi söyleyebilirsin. :)

- - - Ekleme - - -

Hangi değerleri giriyorsun? Bir de sıfırlanma derken default değerlerin olduğu sayfa mı geliyor? :)

Evet.

Mevcut para ve girdiğim değerleri PM ile gönderiyorum bütçeni sen de aynı şekilde yap dene bakalım. :)

OzaN post: 1384707' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

mr de var

Guilherme Siqueira adlı oyuncumun cezası bitti ama kadroya sokamıyorum. @OzaN

Geçen sezonlarda Xaviyi İniestayı Fabregası 20 bine alırdım.Şimdi kaşifi gönderdim getirdiği oyuncu Garret Bale.Fiyatı 40.000.000 bu oyuncu ne ki Xavi ile İniestayı ikiye katlıyo

- - - Ekleme - - -

25 dkdır maçlar oynanıyor ama sonuçlara ulaşamıyoruz

- - - Ekleme - - -

eyyyy ahali kimse yok mu

çocuklarduymasın post: 1386441' Alıntı:
Geçen sezonlarda Xaviyi İniestayı Fabregası 20 bine alırdım.Şimdi kaşifi gönderdim getirdiği oyuncu Garret Bale.Fiyatı 40.000.000 bu oyuncu ne ki Xavi ile İniestayı ikiye katlıyo

- - - Ekleme - - -

25 dkdır maçlar oynanıyor ama sonuçlara ulaşamıyoruz

- - - Ekleme - - -

eyyyy ahali kimse yok mu

evet bendede öyle