Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

darksaal post: 1379604' Alıntı:
. @OzaN eskiden oynamayan oyuncunun kondisyonu artardı şimdi öyle bir şey yok. :(

- - - Ekleme - - -

Bir de transfer tekliflerinde not yazma kalkmış. :)

Problem çözüldü. Bu geceden itibaren oynamayan oyuncuların kondisyonları ciddi şekilde artacak. :)

Yedekler için dün söyledigim sorun devam ediyor. @OzaN Bunun maçlara bir etkisi oluyor mu ?

çocuklarduymasın post: 1380237' Alıntı:
Admin antrenmanın mobil sürümü yok

- - - Ekleme - - -

takas işlemi de yok

takas iptal edildi. Çok gerekli bir özellik değil kısa vadede tekrar eklenmeyecek.

Antrenmanın mobil sürümü 1 hafta kadar sonra gelir tahmini olarak. :)

OzaN post: 1379955' Alıntı:

Problem çözüldü. Bu geceden itibaren
oynamayan oyuncuların kondisyonları ciddi şekilde artacak. :)
Hata olmuş oynayan oyuncuların kondisyonu artmış. :)

Aslında benim işime gelir ama oyunun hatasız olması için söyledim. :D

darksaal post: 1381041' Alıntı:
Hata olmuş oynayan oyuncuların kondisyonu artmış. :)

Aslında benim işime gelir ama oyunun hatasız olması için söyledim. :D

Neyse 1 seferlik bi şey olmaz. :A

Maç 2-0 bitti. 2. golü atan belli değil.

Real Betis: 2

yellowcard.png
13'Beñat Etxebarria
goal.png
16'Diego Costa
yellowcard.png
28'Javi Chica

[TD="width: 50"][/TD]
[TD="width: 200"][/TD]

Celta de Vigo: 0

yellowcard.png
7'Augusto Fernández
yellowcard.png
64'Fabián Orellana

[TD="width: 50"][/TD]
[TD="width: 200"][/TD]

@OzaN Kaşif gönderilmiyor
A Database Error Occurred

Error Number: 1452

Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`futbu_fname`.`player`, CONSTRAINT `player_ibfk_3` FOREIGN KEY (`playerid`) REFERENCES `playerinfo` (`playerid`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE)

INSERT INTO player(tid,lid,playerid,att,def,kal,ort,moral,kondisyon,deger) values(NULL,'35','','','','','','70','70','')

Filename: /home/futbu/public_html/models/team_model.php

Line Number: 284

Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`futbu_fname`.`player`, CONSTRAINT `player_ibfk_3` FOREIGN KEY (`playerid`) REFERENCES `playerinfo` (`playerid`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE)

INSERT INTO player(tid,lid,playerid,att,def,kal,ort,moral,kondisyon,deger) values(NULL,'35','','','','','','70','70','')

Dün bende de aynı sorun oldu, fiyat aralığını düşürdüm, gönderdi.

Sorunu sanırım çözdüm ama tam emin değilim tekrar benzer hata çıkarsa paylaşın. :)

Mobil modda ilk 11 i ayarlamak için basit moda giriyorum ama kadroyu kaydedince bir iki oyuncu kaydedilmiyor.Örneğin dmc bölgesine basit modda t.costa yı koyuyorum kaydediyorum sonra o bölge boş kalıyo.Anlatabildim İnşallah